pendik escort bayan
ak

Gaziler Piknikte Buluştu

25.09.2017 - 15:38, Güncelleme: 25.09.2017 - 15:38
 

Gaziler Piknikte Buluştu

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Gaziler Günü dolayısıyla piknik programı düzenlendi.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Gaziler Günü dolayısıyla piknik programı düzenlendi.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte şehit yakınları, gaziler ve yakınları Ilgaz Kadın Çayırı mesire alanında bir araya geldi.Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, burada yaptığı konuşmada, programa katılımlarından dolayı şehit aileleri ve gazilere teşekkür ederek, her türlü ihtiyaçlarında valiliğe ve il müdürlüğüne başvurabileceklerini söyledi.Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke ile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Çelik de düzenlenen etkinlikten dolayı memnun olduklarını dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.Programda Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Muhammet Emin Akbaşoğlu da konuşma yaptı.Konuşmaların ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli tarafından şehit ve gazi çocuklarının eğlenceli vakit geçirmeleri için çeşitli oyunlar ve yarışmalar düzenlendi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Gaziler Günü dolayısıyla piknik programı düzenlendi.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Gaziler Günü dolayısıyla piknik programı düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte şehit yakınları, gaziler ve yakınları Ilgaz Kadın Çayırı mesire alanında bir araya geldi.

Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, burada yaptığı konuşmada, programa katılımlarından dolayı şehit aileleri ve gazilere teşekkür ederek, her türlü ihtiyaçlarında valiliğe ve il müdürlüğüne başvurabileceklerini söyledi.

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke ile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Çelik de düzenlenen etkinlikten dolayı memnun olduklarını dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Programda Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Muhammet Emin Akbaşoğlu da konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli tarafından şehit ve gazi çocuklarının eğlenceli vakit geçirmeleri için çeşitli oyunlar ve yarışmalar düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.