pendik escort bayan
ak

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu

16.01.2017 - 16:33, Güncelleme: 16.01.2017 - 16:33
 

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu

Oğuzeli ilçesinde bir bağ evine düzenlenen operasyonda 60 kilogram esrar ele geçirildi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde bir bağ evinde 60 kilogram esrar ele geçirildi.Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara yönelik Oğuzeli ilçesine bağlı Ekinveren köyünde bulunan bir bağ evine operasyon düzenledi.Operasyonda, evin önünde bulunan K.A'ye ait olduğu tespit edilen otomobilde çuval içine gizlenmiş 15 kilogram ve bağ evi içerisinde çeşitli yerlere gizlenmiş 45 kilogram kubar esrar ele geçirildi.Adli işlem başlatılan K.A'nın üzerinde ruhsatsız tabanca ve bu silaha ait 25 mermi bulundu.
Oğuzeli ilçesinde bir bağ evine düzenlenen operasyonda 60 kilogram esrar ele geçirildi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde bir bağ evinde 60 kilogram esrar ele geçirildi.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara yönelik Oğuzeli ilçesine bağlı Ekinveren köyünde bulunan bir bağ evine operasyon düzenledi.

Operasyonda, evin önünde bulunan K.A'ye ait olduğu tespit edilen otomobilde çuval içine gizlenmiş 15 kilogram ve bağ evi içerisinde çeşitli yerlere gizlenmiş 45 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

Adli işlem başlatılan K.A'nın üzerinde ruhsatsız tabanca ve bu silaha ait 25 mermi bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.