pendik escort bayan
ak

"Gazi Ve Mehmetçik" Konulu Fotoğraf Yarışması Yapılacak

27.09.2016 - 15:48, Güncelleme: 27.09.2016 - 15:48
 

"Gazi Ve Mehmetçik" Konulu Fotoğraf Yarışması Yapılacak

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği işbirliğiyle "Gazi ve Mehmetçik" konulu fotoğraf yarışması düzenlenecek.Belediye...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği işbirliğiyle "Gazi ve Mehmetçik" konulu fotoğraf yarışması düzenlenecek.Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, yarışmaya başvurunun 3 Ekim'de başlayacağını belirtti.Yarışmanın Çankırı Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirileceğini bildiren Dinç, "Yarışmanın konusunu 'gazi' unvanı alan tüm asker, polis, korucu ile operasyon ve çatışmalarda yaralanan tüm meslek grupları oluşturuyor. Türkiye Muharip Gaziler Derneği tarafından Çankırı Belediyesinin desteğiyle düzenlenen yarışma ile Türkiye için canını hiçe sayan, özellikle terörle mücadele eden, kahraman gazi ve Mehmetçiklerimize destek verilmesi amaçlanıyor." ifadelerini kullandı.Yarışmaya son başvuru tarihinin 3 Kasım olacağını aktaran Dinç, yarışma hakkında detaylı bilgiye "www.facebook.com/groups/anafot" adresinden ulaşılabileceğini duyurdu.Dinç, şunları kaydetti:"Milletimiz Çanakkale ve Sakarya'da o muhteşem ruhla mücadele eden ecdadından aldığı kudreti 15 Temmuz süreci boyunca hainlere karşı sergilemiş, ülkemizin geleceğine dair oynanan kirli oyunları başlattıkları noktalarda yerle bir etmeyi bilmiştir. Vatanı için canını hiçe sayarak kaybettiğimiz her vatandaşımız bizim için şehit, yaralanmış her Türk vatandaşımız da gazidir. Ülkesine, devletine ve vatandaşına namlusunu doğrultmayan şerefli askerler ve polisimiz sayesinde kendi ordusuna esir düşmüş bir millet olmadık. Tüm dünya anladı ki tarih vatansever askeri, polisi ve sivilleri ile Türk milletini yeniden yazacak."Çankırı'da 13 Aralık'ta düzenlenecek ödül töreni ile birinciye 2 bin, ikinciye bin 500, üçüncüye de bin lira ödül verileceği bildirildi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği işbirliğiyle "Gazi ve Mehmetçik" konulu fotoğraf yarışması düzenlenecek.Belediye...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği işbirliğiyle "Gazi ve Mehmetçik" konulu fotoğraf yarışması düzenlenecek.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, yarışmaya başvurunun 3 Ekim'de başlayacağını belirtti.

Yarışmanın Çankırı Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirileceğini bildiren Dinç, "Yarışmanın konusunu 'gazi' unvanı alan tüm asker, polis, korucu ile operasyon ve çatışmalarda yaralanan tüm meslek grupları oluşturuyor. Türkiye Muharip Gaziler Derneği tarafından Çankırı Belediyesinin desteğiyle düzenlenen yarışma ile Türkiye için canını hiçe sayan, özellikle terörle mücadele eden, kahraman gazi ve Mehmetçiklerimize destek verilmesi amaçlanıyor." ifadelerini kullandı.

Yarışmaya son başvuru tarihinin 3 Kasım olacağını aktaran Dinç, yarışma hakkında detaylı bilgiye "www.facebook.com/groups/anafot" adresinden ulaşılabileceğini duyurdu.

Dinç, şunları kaydetti:

"Milletimiz Çanakkale ve Sakarya'da o muhteşem ruhla mücadele eden ecdadından aldığı kudreti 15 Temmuz süreci boyunca hainlere karşı sergilemiş, ülkemizin geleceğine dair oynanan kirli oyunları başlattıkları noktalarda yerle bir etmeyi bilmiştir. Vatanı için canını hiçe sayarak kaybettiğimiz her vatandaşımız bizim için şehit, yaralanmış her Türk vatandaşımız da gazidir. Ülkesine, devletine ve vatandaşına namlusunu doğrultmayan şerefli askerler ve polisimiz sayesinde kendi ordusuna esir düşmüş bir millet olmadık. Tüm dünya anladı ki tarih vatansever askeri, polisi ve sivilleri ile Türk milletini yeniden yazacak."

Çankırı'da 13 Aralık'ta düzenlenecek ödül töreni ile birinciye 2 bin, ikinciye bin 500, üçüncüye de bin lira ödül verileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.