pendik escort bayan
ak

Gazeteciler Cemiyetinde Saylam Yeniden Başkan Seçildi

24.03.2018 - 16:48, Güncelleme: 24.03.2018 - 16:48
 

Gazeteciler Cemiyetinde Saylam Yeniden Başkan Seçildi

KONYA (AA) - Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Olağan Kongresi gerçekleştirildi.Esnaf Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda saygı duruşu İstiklal Marşı'nın...

KONYA (AA) - Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Olağan Kongresi gerçekleştirildi.Esnaf Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda saygı duruşu İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından oy birliği ile divana Hasan Dinç ve katip üye olarak İlker Uysal ve Süleyman Sayan seçildi. Faaliyet ve mali bütçe raporlarının okunmasının ardından oylanarak kabul edildi. Tek liste halinde gidilen seçimde Ali Saylam yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu ise asil üyeler, Hakkı Balcı, Ömer Yaylalı, Kadriye Coşkun, Murat Zeybek ve Fatih Atalay'dan oluştu.
KONYA (AA) - Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Olağan Kongresi gerçekleştirildi.Esnaf Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda saygı duruşu İstiklal Marşı'nın...

KONYA (AA) - Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Esnaf Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda saygı duruşu İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından oy birliği ile divana Hasan Dinç ve katip üye olarak İlker Uysal ve Süleyman Sayan seçildi.

Faaliyet ve mali bütçe raporlarının okunmasının ardından oylanarak kabul edildi.

Tek liste halinde gidilen seçimde Ali Saylam yeniden başkanlığa seçildi.

Yönetim kurulu ise asil üyeler, Hakkı Balcı, Ömer Yaylalı, Kadriye Coşkun, Murat Zeybek ve Fatih Atalay'dan oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.