pendik escort bayan
ak

Gazeteci Ceran Toprağa Verildi

19.10.2017 - 14:23, Güncelleme: 19.10.2017 - 14:23
 

Gazeteci Ceran Toprağa Verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Star Haber Gazetesinin sahibi Ali Ceran (53) son yolculuğuna uğurlandı.Ceran için Hunat Camisi'nde öğle vakti kılınan namazın ardından,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Star Haber Gazetesinin sahibi Ali Ceran (53) son yolculuğuna uğurlandı.Ceran için Hunat Camisi'nde öğle vakti kılınan namazın ardından, cenaze töreni düzenlendi.Törene, Ceran'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir ile meslektaşları katıldı.Ceran, kılınan cenaze namazının ardından Kayseri Asri Mezarlığı'nda defnedildi.- Gazeteci Ali Ceran kimdir?Kayseri'nin Yeşilhisar İlçesi Keşlik köyünde dünyaya gelen Ali Ceran, gazeteciliğe 1982 yılında Kayseri Olay Gazetesinde muhabir olarak başladı. Daha sonra ulusal Güneş Gazetesi'nin Kayseri temsilciliğini yapan Ceran, 1996 yılında sahibi olduğu Kayseri Star Haber Gazetesini kurdu. Evli ve 3 çocuk babası olan Ceran, sürekli sarı basın kartı sahibiydi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Star Haber Gazetesinin sahibi Ali Ceran (53) son yolculuğuna uğurlandı.Ceran için Hunat Camisi'nde öğle vakti kılınan namazın ardından,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Star Haber Gazetesinin sahibi Ali Ceran (53) son yolculuğuna uğurlandı.

Ceran için Hunat Camisi'nde öğle vakti kılınan namazın ardından, cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Ceran'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir ile meslektaşları katıldı.

Ceran, kılınan cenaze namazının ardından Kayseri Asri Mezarlığı'nda defnedildi.

- Gazeteci Ali Ceran kimdir?

Kayseri'nin Yeşilhisar İlçesi Keşlik köyünde dünyaya gelen Ali Ceran, gazeteciliğe 1982 yılında Kayseri Olay Gazetesinde muhabir olarak başladı. Daha sonra ulusal Güneş Gazetesi'nin Kayseri temsilciliğini yapan Ceran, 1996 yılında sahibi olduğu Kayseri Star Haber Gazetesini kurdu.

Evli ve 3 çocuk babası olan Ceran, sürekli sarı basın kartı sahibiydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.