pendik escort bayan
ak

Gazdaş Faturalarını Ödemede Kolaylık

24.01.2018 - 11:33, Güncelleme: 24.01.2018 - 11:33
 

Gazdaş Faturalarını Ödemede Kolaylık

GAZDAŞ Trakya Bölge Direktörü Akaslan:- "Ödemelerini mutlaka gişeden yapmak isteyen abonelerimiz için de 11 banka ile özel bir iş birliği sağladık. Vatandaşlarımız bu bankalardan birine giderek gişeden veya ATM'den masrafsız bir şekilde ödeme işlemini yap

EDİRNE (AA) - GAZDAŞ Trakya Bölge Direktörü Tamer Akaslan, GAZDAŞ'ın bankalar ve PTT şubeleri ile gerçekleştirdiği iş birlikleri sayesinde aboneler için ödeme noktalarını artırarak kolaylık sağladığını belirtti.Akaslan, yaptığı yazılı açıklamada, Trakya Bölgesi'nde doğal gaz dağıtım hizmetlerini üstlenen GAZDAŞ abonelerinin, fatura ödeme noktaları konusunda sıkıntı yaşamaması için bazı kolaylıklar sunduğunu bildirdi.PTT şubeleri haricinde 16 banka ile anlaşmaları olduğunu ve tüm bu noktalardan doğal gaz faturalarının rahatlıkla ödenebileceğini aktaran Akaslan, "Vatandaşlarımız bankaların internet şubeleri üzerinden veya otomatik ödeme talimatı vererek herhangi bir işlem masrafı olmaksızın fatura ödemelerini gerçekleştirebilirler. Ödemelerini mutlaka gişeden yapmak isteyen abonelerimiz için de 11 banka ile özel bir iş birliği sağladık. Vatandaşlarımız bu bankalardan birine giderek gişeden veya ATM'den masrafsız şekilde ödeme işlemini yapabilirler. Ödeme noktalarıyla ilgili detaylı bilgiye abonelerimiz doğal gaz faturalarının arka yüzünden veya web sitemizden ulaşabilirler." ifadelerini kullandı.- GAZDAŞ, web sitesi üzerinden de ödeme almaya başlayacakAkaslan, 2018 itibarıyla 257 bin aboneye ulaştıkları Trakya Bölgesi'nde ödeme imkanlarını genişletmek için özel çalışmalar yürüttüklerini bildirdi.Ödeme noktası sayısını arttırmak için 2018 yılının ilk yarısında Fatura Ödeme Merkezleri ile de anlaşma yapmayı planladıklarını aktaran Akaslan, "Böylece abonelerimiz dilerlerse Fatura Ödeme Merkezlerinden de fatura ödeyebilecekler. Ayrıca önümüzdeki aylarda hayata geçireceğimiz sanal pos projesi ile internet sitemiz üzerinden de abonelerimize ödeme yapma imkanı sağlamayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.
GAZDAŞ Trakya Bölge Direktörü Akaslan:- "Ödemelerini mutlaka gişeden yapmak isteyen abonelerimiz için de 11 banka ile özel bir iş birliği sağladık. Vatandaşlarımız bu bankalardan birine giderek gişeden veya ATM'den masrafsız bir şekilde ödeme işlemini yap

EDİRNE (AA) - GAZDAŞ Trakya Bölge Direktörü Tamer Akaslan, GAZDAŞ'ın bankalar ve PTT şubeleri ile gerçekleştirdiği iş birlikleri sayesinde aboneler için ödeme noktalarını artırarak kolaylık sağladığını belirtti.

Akaslan, yaptığı yazılı açıklamada, Trakya Bölgesi'nde doğal gaz dağıtım hizmetlerini üstlenen GAZDAŞ abonelerinin, fatura ödeme noktaları konusunda sıkıntı yaşamaması için bazı kolaylıklar sunduğunu bildirdi.

PTT şubeleri haricinde 16 banka ile anlaşmaları olduğunu ve tüm bu noktalardan doğal gaz faturalarının rahatlıkla ödenebileceğini aktaran Akaslan, "Vatandaşlarımız bankaların internet şubeleri üzerinden veya otomatik ödeme talimatı vererek herhangi bir işlem masrafı olmaksızın fatura ödemelerini gerçekleştirebilirler. Ödemelerini mutlaka gişeden yapmak isteyen abonelerimiz için de 11 banka ile özel bir iş birliği sağladık. Vatandaşlarımız bu bankalardan birine giderek gişeden veya ATM'den masrafsız şekilde ödeme işlemini yapabilirler. Ödeme noktalarıyla ilgili detaylı bilgiye abonelerimiz doğal gaz faturalarının arka yüzünden veya web sitemizden ulaşabilirler." ifadelerini kullandı.

- GAZDAŞ, web sitesi üzerinden de ödeme almaya başlayacak

Akaslan, 2018 itibarıyla 257 bin aboneye ulaştıkları Trakya Bölgesi'nde ödeme imkanlarını genişletmek için özel çalışmalar yürüttüklerini bildirdi.

Ödeme noktası sayısını arttırmak için 2018 yılının ilk yarısında Fatura Ödeme Merkezleri ile de anlaşma yapmayı planladıklarını aktaran Akaslan, "Böylece abonelerimiz dilerlerse Fatura Ödeme Merkezlerinden de fatura ödeyebilecekler. Ayrıca önümüzdeki aylarda hayata geçireceğimiz sanal pos projesi ile internet sitemiz üzerinden de abonelerimize ödeme yapma imkanı sağlamayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.