pendik escort bayan
ak

Garanti'den "Dünya Saati" Hareketine Destek

Spor 23.03.2017 - 14:03, Güncelleme: 23.03.2017 - 14:03
 

Garanti'den "Dünya Saati" Hareketine Destek

Garanti Bankası, Dünya Saati hareketine destek olmak amacıyla 25 Mart Cumartesi gecesi 20.30-21.30'da Genel Müdürlük binasının ışıklarını söndürecek

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından gerçekleştirilen Dünya Saati kampanyasına destek olmak için 25 Mart Cumartesi gecesi 20.30-21.30'da Genel Müdürlük binasının ışıklarını söndürecek.Banka açıklamasına göre, WWF-Türkiye'ye 25 yıldır destek veren Garanti Bankası, her yıl mart ayında gerçekleştirilen Dünya Saati kampanyasının bir kez daha ana destekçisi oluyor.Garanti Bankası, WWF'nin 10 yıldır düzenlediği ve dünyanın en büyük çevre hareketlerinden biri sayılan kampanya kapsamında, 25 Mart Cumartesi gecesi 20.30-21.30 saatleri arasında Genel Müdürlük binasının ışıklarını söndürüyor.İklim değişikliğine dikkati çekmek ve insanların tüketim alışkanlıklarında 365 gün sürecek bir etki yaratmak hedefiyle gerçekleştirilecek kampanya, "Geleceğini Aydınlat” sloganıyla "Akdeniz Ormanları" için farkındalık yaratmayı hedefliyor. Kampanyaya yüzlerce ülkeden milyonlarca insanın katılması bekleniyor.Dünya Saati kampanyası, iklim değişikliği nedeniyle tehdit altındaki Akdeniz ormanlarını gündeme getiriyor ve ormanların korunması için bir bağış kampanyası başlatıyor. WWF-Türkiye, Dünya Saati'nde herkesi ORMAN yazıp, 8486'ya bir mesaj atarak Akdeniz ormanlarının iklim değişikliğine uyum sağlaması için yürütülen projeye 10 TL bağışta bulunmaya davet ediyor.WWF-Türkiye, Orman Genel Müdürlüğü ve Doğa Koruma Merkezi iş birliğiyle yürütülen proje, iklim değişikliğinin ormanlar üzerindeki olası etkilerini inceliyor, elde edilen sonuçları orman yönetim planlarına entegre ederek orman varlığının sürdürülmesini amaçlamakta.
Garanti Bankası, Dünya Saati hareketine destek olmak amacıyla 25 Mart Cumartesi gecesi 20.30-21.30'da Genel Müdürlük binasının ışıklarını söndürecek

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından gerçekleştirilen Dünya Saati kampanyasına destek olmak için 25 Mart Cumartesi gecesi 20.30-21.30'da Genel Müdürlük binasının ışıklarını söndürecek.

Banka açıklamasına göre, WWF-Türkiye'ye 25 yıldır destek veren Garanti Bankası, her yıl mart ayında gerçekleştirilen Dünya Saati kampanyasının bir kez daha ana destekçisi oluyor.

Garanti Bankası, WWF'nin 10 yıldır düzenlediği ve dünyanın en büyük çevre hareketlerinden biri sayılan kampanya kapsamında, 25 Mart Cumartesi gecesi 20.30-21.30 saatleri arasında Genel Müdürlük binasının ışıklarını söndürüyor.

İklim değişikliğine dikkati çekmek ve insanların tüketim alışkanlıklarında 365 gün sürecek bir etki yaratmak hedefiyle gerçekleştirilecek kampanya, "Geleceğini Aydınlat” sloganıyla "Akdeniz Ormanları" için farkındalık yaratmayı hedefliyor. Kampanyaya yüzlerce ülkeden milyonlarca insanın katılması bekleniyor.

Dünya Saati kampanyası, iklim değişikliği nedeniyle tehdit altındaki Akdeniz ormanlarını gündeme getiriyor ve ormanların korunması için bir bağış kampanyası başlatıyor. WWF-Türkiye, Dünya Saati'nde herkesi ORMAN yazıp, 8486'ya bir mesaj atarak Akdeniz ormanlarının iklim değişikliğine uyum sağlaması için yürütülen projeye 10 TL bağışta bulunmaya davet ediyor.

WWF-Türkiye, Orman Genel Müdürlüğü ve Doğa Koruma Merkezi iş birliğiyle yürütülen proje, iklim değişikliğinin ormanlar üzerindeki olası etkilerini inceliyor, elde edilen sonuçları orman yönetim planlarına entegre ederek orman varlığının sürdürülmesini amaçlamakta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.