pendik escort bayan
ak

Garanti, "Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" Seçildi

22.01.2018 - 10:03, Güncelleme: 22.01.2018 - 10:03
 

Garanti, "Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" Seçildi

Garanti Bankası Genel Müdürü Erbil:- "Global Finance tarafından 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçilmekten mutluluk duyuyoruz. Bu ödül, dış ticaret konusundaki uzmanlığımızın ve müşteri odaklı yaklaşımımızın, uluslararası finans otori

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, önde gelen finans dergilerinden Global Finance tarafından, üst üste 8. kez "Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" seçildi.Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, derginin dünya genelinde 94 ülkede yaptığı "En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" değerlendirmesinde; kuruluşların işlem hacmi, uluslararası faaliyet alanı, müşteri hizmetleri, rekabetçi fiyatlama ve yenilikçi teknoloji kriterlerini de içeren başarıları dikkate alındı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, bankanın, müşteri odaklı yaklaşımıyla dış ticaret finansmanı alanında uzun yıllardır öncü konumunu sürdürdüğünü belirtti.Erbil, "Bu kapsamda Global Finance tarafından 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçilmekten mutluluk duyuyoruz. Bu ödül, dış ticaret konusundaki uzmanlığımızın ve müşteri odaklı yaklaşımımızın, uluslararası finans otoriteleri tarafından takdir edildiğini gösteriyor. Müşterilerimizin dış ticaret işlemlerinde fark yaratacak çözümler üretmeyi, onlara en iyi fırsatları sunmayı ve işlerinde değer yaratmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.
Garanti Bankası Genel Müdürü Erbil:- "Global Finance tarafından 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçilmekten mutluluk duyuyoruz. Bu ödül, dış ticaret konusundaki uzmanlığımızın ve müşteri odaklı yaklaşımımızın, uluslararası finans otori

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, önde gelen finans dergilerinden Global Finance tarafından, üst üste 8. kez "Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" seçildi.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, derginin dünya genelinde 94 ülkede yaptığı "En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" değerlendirmesinde; kuruluşların işlem hacmi, uluslararası faaliyet alanı, müşteri hizmetleri, rekabetçi fiyatlama ve yenilikçi teknoloji kriterlerini de içeren başarıları dikkate alındı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, bankanın, müşteri odaklı yaklaşımıyla dış ticaret finansmanı alanında uzun yıllardır öncü konumunu sürdürdüğünü belirtti.

Erbil, "Bu kapsamda Global Finance tarafından 'Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası' seçilmekten mutluluk duyuyoruz. Bu ödül, dış ticaret konusundaki uzmanlığımızın ve müşteri odaklı yaklaşımımızın, uluslararası finans otoriteleri tarafından takdir edildiğini gösteriyor. Müşterilerimizin dış ticaret işlemlerinde fark yaratacak çözümler üretmeyi, onlara en iyi fırsatları sunmayı ve işlerinde değer yaratmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.