pendik escort bayan
ak

Garanti Koza, Lps Shangai Fuarı'nda

Spor 09.12.2016 - 13:18, Güncelleme: 09.12.2016 - 13:18
 

Garanti Koza, Lps Shangai Fuarı'nda

İSTANBUL (AA) - Luxury Property Show'un (LPS) resmi sponsoru olan Garanti Koza, LPS Shangai Fuarı'na katıldı.Şirket açıklamasına göre, Garanti Koza, 9-11...

İSTANBUL (AA) - Luxury Property Show'un (LPS) resmi sponsoru olan Garanti Koza, LPS Shangai Fuarı'na katıldı.Şirket açıklamasına göre, Garanti Koza, 9-11 Aralık'ta 14'üncüsü düzenlenen LPS Shangai Fuarı'nın resmi sponsoru ve katılan tek Türk firması olarak Sofia Square projesini Çin'de görücüye çıkardı.Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Binark, dünyanın önde gelen 120'den fazla inşaat firmasının katıldığı fuarda tek Türk firması olarak yer almaktan onur duyduklarını dile getirdi. Binark, şunları kaydetti:"Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da devam eden projelerimiz Sofia Square, Grand Kanyon ve Swissotel projesi ile fuara katılıyoruz. Çin pazarına sunacağımız yatırım ayrıcalıklarından ötürü bu fuarda fark yaratacağız."
İSTANBUL (AA) - Luxury Property Show'un (LPS) resmi sponsoru olan Garanti Koza, LPS Shangai Fuarı'na katıldı.Şirket açıklamasına göre, Garanti Koza, 9-11...

İSTANBUL (AA) - Luxury Property Show'un (LPS) resmi sponsoru olan Garanti Koza, LPS Shangai Fuarı'na katıldı.

Şirket açıklamasına göre, Garanti Koza, 9-11 Aralık'ta 14'üncüsü düzenlenen LPS Shangai Fuarı'nın resmi sponsoru ve katılan tek Türk firması olarak Sofia Square projesini Çin'de görücüye çıkardı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Binark, dünyanın önde gelen 120'den fazla inşaat firmasının katıldığı fuarda tek Türk firması olarak yer almaktan onur duyduklarını dile getirdi. Binark, şunları kaydetti:

"Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da devam eden projelerimiz Sofia Square, Grand Kanyon ve Swissotel projesi ile fuara katılıyoruz. Çin pazarına sunacağımız yatırım ayrıcalıklarından ötürü bu fuarda fark yaratacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.