pendik escort bayan
ak

Garanti Bankası'na "Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası" Ödülü

30.10.2017 - 11:38, Güncelleme: 30.10.2017 - 11:38
 

Garanti Bankası'na "Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası" Ödülü

Garanti Bankası, iş ve finans dergilerinden World Finance Magazine tarafından üçüncü kez "Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası" ödülüne layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, iş ve finans dergilerinden World Finance Magazine tarafından üçüncü kez "Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası" seçildi.Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamada, bankanın 2015 ve 2016'nın ardından bu yıl da World Finance Magazine'nin "Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası" ödülüne layık görüldüğü bildirildi.Açıklamada, Garanti Bankası'nın bireysel bankacılık faaliyetleri kapsamında, 2016'da 1 milyon kişiye ihtiyaç kredisi kullandırdığı, yüzde 14,6'ya yükselttiği pazar payı ile Türkiye'de tüketicilere en fazla destek sağlayan özel banka olmaya devam ettiği bilgisi verildi.Bankanın ayrıca, 22,6 milyar TL hacim ve yüzde 14,2 pazar payıyla özel bankalar arasında konut kredilerinde de sektör liderliğini sürdürdüğüne işaret edilen açıklamada, "Garanti, toplam 442 bin kişiyi ev, 351 bin kişiyi otomobil sahibi yaptı. Geçtiğimiz yıl ekonomik ortamda ve kurlarda görülen hareketliliğe rağmen piyasayı ve müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru bir biçimde okuyarak hem mevduat maliyetini başarılı bir şekilde yönetti, hem de TL ve YP vadeli tasarruf mevduat ürünleri toplamında pazar payını artırdı. Sektörde bir ilk olan NET Hesap birikim ürünüyle 356 bin müşterisinin biriktirme alışkanlığı edinmesine destek olan Garanti, 2016 yılında tasarrufu teşvik eden Çeyiz Hesabı ve Konut Hesabı ürünlerini de müşterilerinin hizmetine sundu." değerlendirmeleri yapıldı.Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, teknolojik altyapıları, ürün yelpazeleri, dijital bankacılık alanındaki konumları, internet ve mobil bankacılık kanalları ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırdıklarını ifade etti.Hizmet modeli ve tasarımıyla hızla dijitalleştirmeye başladıkları binin üzerinde şube, Alo Garanti çağrı merkezi, 4 bin 800'ün üzerindeki paramatik ve nitelikli insan kaynakları sayesinde bankacılıkta fark yarattıklarını belirten Akten, şunları kaydetti:"Djitalleşme stratejimizin çok önemli bir adımı olarak, müşteri deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyan, her türlü hizmetin tek noktadan çok hızlı ve kolayca alınabildiği yeni hizmet modeliyle, tüm Garanti şubelerini geleceğe dönüştürüyoruz. Müşterilerimizi dinliyor, ihtiyaç ve beklentilerini sürekli analiz ediyor, sunduğumuz hizmetleri geliştirerek sürdürülebilir değer yaratma anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Bu anlayışla geleceğe başarıyla yol alırken, çalışmalarımızın dünyanın en saygın finans sektörü yayınlarından biri kabul edilen World Finance tarafından takdir edilmesi ve bireysel bankacılık alanında üst üste üçüncü kez Türkiye'nin en iyisi seçilmemiz bizi fazlasıyla mutlu etti. Bu ödül tüm Garanti Ailesi için büyük bir gururu ifade ederken, bizi yarattığımız değeri daha ileri boyutlara taşımada konusunda da motive ediyor."
Garanti Bankası, iş ve finans dergilerinden World Finance Magazine tarafından üçüncü kez "Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası" ödülüne layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, iş ve finans dergilerinden World Finance Magazine tarafından üçüncü kez "Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası" seçildi.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamada, bankanın 2015 ve 2016'nın ardından bu yıl da World Finance Magazine'nin "Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası" ödülüne layık görüldüğü bildirildi.

Açıklamada, Garanti Bankası'nın bireysel bankacılık faaliyetleri kapsamında, 2016'da 1 milyon kişiye ihtiyaç kredisi kullandırdığı, yüzde 14,6'ya yükselttiği pazar payı ile Türkiye'de tüketicilere en fazla destek sağlayan özel banka olmaya devam ettiği bilgisi verildi.

Bankanın ayrıca, 22,6 milyar TL hacim ve yüzde 14,2 pazar payıyla özel bankalar arasında konut kredilerinde de sektör liderliğini sürdürdüğüne işaret edilen açıklamada, "Garanti, toplam 442 bin kişiyi ev, 351 bin kişiyi otomobil sahibi yaptı. Geçtiğimiz yıl ekonomik ortamda ve kurlarda görülen hareketliliğe rağmen piyasayı ve müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru bir biçimde okuyarak hem mevduat maliyetini başarılı bir şekilde yönetti, hem de TL ve YP vadeli tasarruf mevduat ürünleri toplamında pazar payını artırdı. Sektörde bir ilk olan NET Hesap birikim ürünüyle 356 bin müşterisinin biriktirme alışkanlığı edinmesine destek olan Garanti, 2016 yılında tasarrufu teşvik eden Çeyiz Hesabı ve Konut Hesabı ürünlerini de müşterilerinin hizmetine sundu." değerlendirmeleri yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, teknolojik altyapıları, ürün yelpazeleri, dijital bankacılık alanındaki konumları, internet ve mobil bankacılık kanalları ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırdıklarını ifade etti.

Hizmet modeli ve tasarımıyla hızla dijitalleştirmeye başladıkları binin üzerinde şube, Alo Garanti çağrı merkezi, 4 bin 800'ün üzerindeki paramatik ve nitelikli insan kaynakları sayesinde bankacılıkta fark yarattıklarını belirten Akten, şunları kaydetti:

"Djitalleşme stratejimizin çok önemli bir adımı olarak, müşteri deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyan, her türlü hizmetin tek noktadan çok hızlı ve kolayca alınabildiği yeni hizmet modeliyle, tüm Garanti şubelerini geleceğe dönüştürüyoruz. Müşterilerimizi dinliyor, ihtiyaç ve beklentilerini sürekli analiz ediyor, sunduğumuz hizmetleri geliştirerek sürdürülebilir değer yaratma anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Bu anlayışla geleceğe başarıyla yol alırken, çalışmalarımızın dünyanın en saygın finans sektörü yayınlarından biri kabul edilen World Finance tarafından takdir edilmesi ve bireysel bankacılık alanında üst üste üçüncü kez Türkiye'nin en iyisi seçilmemiz bizi fazlasıyla mutlu etti. Bu ödül tüm Garanti Ailesi için büyük bir gururu ifade ederken, bizi yarattığımız değeri daha ileri boyutlara taşımada konusunda da motive ediyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.