pendik escort bayan
ak

Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamaları

19.05.2019 - 22:58, Güncelleme: 19.05.2019 - 22:58
 

Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamaları

- Ankara'da şampiyonluk kutlamalarının merkezi Güvenpark oldu

ANKARA (AA) - Başkent'te yaşayan Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının şampiyonluğunu doyasıya kutladı.Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, sahasında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Ankara'da şampiyonluk kutlamalarının merkezi ise Güvenpark oldu. Karşılaşmayı Kızılay'daki kafelerde izleyen sarı-kırmızılı taraftarlar, Güvenpark'ta toplandı.Meşale yakan ve ellerinde bayraklarla tezahüratlar yapan taraftarlar, takımlarının 22. şampiyonluğu kutladı.Bahçelievler ve Tunalı Hilmi Caddesi'nde de sarı-kırmızılılar, şampiyonluk kutlaması yaptı.Bazı Galatasaraylı taraftarlar da araçlarıyla korna çalarak şehir turu attı.
- Ankara'da şampiyonluk kutlamalarının merkezi Güvenpark oldu

ANKARA (AA) - Başkent'te yaşayan Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının şampiyonluğunu doyasıya kutladı.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, sahasında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Ankara'da şampiyonluk kutlamalarının merkezi ise Güvenpark oldu. Karşılaşmayı Kızılay'daki kafelerde izleyen sarı-kırmızılı taraftarlar, Güvenpark'ta toplandı.

Meşale yakan ve ellerinde bayraklarla tezahüratlar yapan taraftarlar, takımlarının 22. şampiyonluğu kutladı.

Bahçelievler ve Tunalı Hilmi Caddesi'nde de sarı-kırmızılılar, şampiyonluk kutlaması yaptı.

Bazı Galatasaraylı taraftarlar da araçlarıyla korna çalarak şehir turu attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.