pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Galatasaray - Sivasspor : 2-1

26.09.2014 - 22:36, Güncelleme: 26.09.2014 - 22:36
 

Galatasaray - Sivasspor : 2-1

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, evinde Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılılar 2-1'lik skorla kazandı.

Spor Toto Süper Lig 4. hafta mücadelesinde GalatasaraySivasspor'u 2-1 mağlup etti. Galatasaray'ın gollerini Burak Yılmaz,Chedjou attı. Sivasspor'un golünü ise Chrisantus attı. Özellikle ilk yarıda oynadığı futbol ile taraftarlarından alkış alan Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Aurelien Chedjou ve 32. dakikada kaçırdığı penaltıyı takip eden Burak Yılmaz kaydetti. Sivasspor'un tek sayısı ise 70. dakikada Chrisantus'tan geldi.   www.sivasbulteni.com   Bu sonucun ardından Galatasaray bu sezon Arena'da ilk kez kazanmış oldu ve puanını 7 yaptı. Sivasspor ise 4 hafta sonunda henüz galibiyetle buluşamadı ve 2 puanda kaldı.
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, evinde Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılılar 2-1'lik skorla kazandı.

Spor Toto Süper Lig 4. hafta mücadelesinde GalatasaraySivasspor'u 2-1 mağlup etti. Galatasaray'ın gollerini Burak Yılmaz,Chedjou attı. Sivasspor'un golünü ise Chrisantus attı.


Özellikle ilk yarıda oynadığı futbol ile taraftarlarından alkış alan Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Aurelien Chedjou ve 32. dakikada kaçırdığı penaltıyı takip eden Burak Yılmaz kaydetti. Sivasspor'un tek sayısı ise 70. dakikada Chrisantus'tan geldi. 

 www.sivasbulteni.com

 

Bu sonucun ardından Galatasaray bu sezon Arena'da ilk kez kazanmış oldu ve puanını 7 yaptı. Sivasspor ise 4 hafta sonunda henüz galibiyetle buluşamadı ve 2 puanda kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.