pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

26.09.2018 - 17:43, Güncelleme: 26.09.2018 - 17:43
 

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Kırşehir Belediyespor:2 - Altay: 3

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda evinde Altay'a yenilerek kupaya veda etti.Ahi Stadyumu'nda oynanan maçın 6. dakikasında Mert Narin ve 10. dakikasında da Bora Yelken'in attığı gollerle Kırşehir Belediyespor 2-0 öne geçti.Altay ise maçın 30. dakikasında Murat Uluç ve 44. dakikada Muhammed Daf'ın attıkları gollerle skoru 2-2'ye getirdi.İkinci yarıda Kırşehir Belediyesporlu Murat Şimşek'in 66. dakikada kendi kalesine attığı golle Altay 3-2 öne geçti. 73. dakikada Altay'ın oyuncusu Ulaş Zengin kırmızı kart gördü.Karşılaşmada başka gol olmayınca, maç Altay'ın 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı.Kırşehir Belediyespor kupadan elenirken, Altay bir üst tura yükseldi.
Kırşehir Belediyespor:2 - Altay: 3

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda evinde Altay'a yenilerek kupaya veda etti.

Ahi Stadyumu'nda oynanan maçın 6. dakikasında Mert Narin ve 10. dakikasında da Bora Yelken'in attığı gollerle Kırşehir Belediyespor 2-0 öne geçti.

Altay ise maçın 30. dakikasında Murat Uluç ve 44. dakikada Muhammed Daf'ın attıkları gollerle skoru 2-2'ye getirdi.

İkinci yarıda Kırşehir Belediyesporlu Murat Şimşek'in 66. dakikada kendi kalesine attığı golle Altay 3-2 öne geçti. 73. dakikada Altay'ın oyuncusu Ulaş Zengin kırmızı kart gördü.

Karşılaşmada başka gol olmayınca, maç Altay'ın 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

Kırşehir Belediyespor kupadan elenirken, Altay bir üst tura yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.