pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Futbol: Uefa Avrupa Ligi

03.11.2017 - 00:28, Güncelleme: 03.11.2017 - 00:28
 

Futbol: Uefa Avrupa Ligi

- I Grubu'ndaki dördüncü maçında Salzburg ile 0-0 berabere kalan Atiker Konyaspor, puanını 4'e çıkardı

İSTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Salzburg ile 0-0 berabere kalan Atiker Konyaspor, puanını 4'e yükseltti.Avusturya'daki Salzburg maçı golsüz biten Atiker Konyaspor, dördüncü haftanın ardından 4 puana çıktı. Salzburg ise puanını 8'e yükselterek zirvedeki yerini korudu.Gruptaki diğer karşılaşmada Vitoria Guimaraes, konuk ettiği Olympique Marsilya'yı 1-0 yendi. Vitoria Guimaraes, bu sonuçla puanını 4'e çıkardı, Olympique Marsilya ise 6 puanda kaldı.Ligde beşinci hafta müsabakaları, Atiker Konyaspor ile Olympique Marsilya, Salzburg ile Vitoria Guimaraes arasında 23 Kasım'da oynanacak.
- I Grubu'ndaki dördüncü maçında Salzburg ile 0-0 berabere kalan Atiker Konyaspor, puanını 4'e çıkardı


İSTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Salzburg ile 0-0 berabere kalan Atiker Konyaspor, puanını 4'e yükseltti.

Avusturya'daki Salzburg maçı golsüz biten Atiker Konyaspor, dördüncü haftanın ardından 4 puana çıktı. Salzburg ise puanını 8'e yükselterek zirvedeki yerini korudu.

Gruptaki diğer karşılaşmada Vitoria Guimaraes, konuk ettiği Olympique Marsilya'yı 1-0 yendi. Vitoria Guimaraes, bu sonuçla puanını 4'e çıkardı, Olympique Marsilya ise 6 puanda kaldı.

Ligde beşinci hafta müsabakaları, Atiker Konyaspor ile Olympique Marsilya, Salzburg ile Vitoria Guimaraes arasında 23 Kasım'da oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.