pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Futbol: Spor Toto Bal

25.03.2018 - 18:13, Güncelleme: 25.03.2018 - 18:13
 

Futbol: Spor Toto Bal

Ereğli Belediyespor: 5 - Sincan Belediyespor: 2

ZONGULDAK (AA) - Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 6. Grup'ta, Ereğli Belediyespor, Sincan Belediyespor'u 5-2 yendi. Beyçayırı Stadyumu'nda oynanan maçta, Ereğli Belediyespor 9. dakikada Burak Toker'in golü ile 1-0 öne geçti. Konuk ekip, 23. dakikada penaltıdan Mehmet, 42. dakikada da Turgut'un kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. Maçın 62. dakikasında Sincan Belediyesporlu futbolcu Volkan Nadir kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Ereğli Belediyespor, 64. dakikada Aydın, 79 ve 90. dakikada Oruj, 90+2'de Serbay'ın attığı gollerle skoru 5-2'ye taşıdı.Maç, bu skorla sona erdi. Bu arada karşılaşmaya taraftarlar, yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar, maçı stadın yanı sıra çevredeki binaların çatılarına çıkarak izledi.
Ereğli Belediyespor: 5 - Sincan Belediyespor: 2

ZONGULDAK (AA) - Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 6. Grup'ta, Ereğli Belediyespor, Sincan Belediyespor'u 5-2 yendi.

Beyçayırı Stadyumu'nda oynanan maçta, Ereğli Belediyespor 9. dakikada Burak Toker'in golü ile 1-0 öne geçti. Konuk ekip, 23. dakikada penaltıdan Mehmet, 42. dakikada da Turgut'un kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

Maçın 62. dakikasında Sincan Belediyesporlu futbolcu Volkan Nadir kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Ereğli Belediyespor, 64. dakikada Aydın, 79 ve 90. dakikada Oruj, 90+2'de Serbay'ın attığı gollerle skoru 5-2'ye taşıdı.

Maç, bu skorla sona erdi.

Bu arada karşılaşmaya taraftarlar, yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar, maçı stadın yanı sıra çevredeki binaların çatılarına çıkarak izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.