pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Futbol: Spor Toto Bal

10.12.2017 - 19:43, Güncelleme: 10.12.2017 - 19:43
 

Futbol: Spor Toto Bal

Kırşehir Belediyespor: 7- 100. Yıl Soğuksuspor: 2

KIRŞEHİR (AA) - Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) 6. Grup'ta, Kırşehir Belediyespor, 100. Yıl Soğuksuspor'u 7-2 yendi.Ahi Stadyumunda oynanan maçta, Kırşehir Belediyespor karşılaşmanın 23. dakikasında Savaş Doğan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk ekip 100. Yıl Soğuksuspor, 36. dakikada Burak Gedik'in attığı golle önce skora eşitliği getirdi, ardından 41. dakikada Eray Pınarbaşı'nın attığı golle maçta 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra toparlanan Kırşehir Belediyespor, ilk yarıyı 43. dakikada Ali Yıldırım'ın, 45. dakikada da Turgay Tiryaki'nin attığı gollerle 3-2 önde tamamladı. İkinci yarıda rakibi karşısında üstünlüğünü koruyan Kırşehir Belediyespor, 50. dakikada Turgay Tiryaki, 53, 60 ve 67. dakikalarda da Ali Yıldırım'ın attığı gollerle maçtan 7-2 galip ayrıldı. Karşılaşmayı Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Veli Şahin ve eski kulüp başkanlarından Berat Bıçakçı da izledi.
Kırşehir Belediyespor: 7- 100. Yıl Soğuksuspor: 2

KIRŞEHİR (AA) - Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) 6. Grup'ta, Kırşehir Belediyespor, 100. Yıl Soğuksuspor'u 7-2 yendi.

Ahi Stadyumunda oynanan maçta, Kırşehir Belediyespor karşılaşmanın 23. dakikasında Savaş Doğan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk ekip 100. Yıl Soğuksuspor, 36. dakikada Burak Gedik'in attığı golle önce skora eşitliği getirdi, ardından 41. dakikada Eray Pınarbaşı'nın attığı golle maçta 2-1 öne geçti.

Bu dakikadan sonra toparlanan Kırşehir Belediyespor, ilk yarıyı 43. dakikada Ali Yıldırım'ın, 45. dakikada da Turgay Tiryaki'nin attığı gollerle 3-2 önde tamamladı.

İkinci yarıda rakibi karşısında üstünlüğünü koruyan Kırşehir Belediyespor, 50. dakikada Turgay Tiryaki, 53, 60 ve 67. dakikalarda da Ali Yıldırım'ın attığı gollerle maçtan 7-2 galip ayrıldı.

Karşılaşmayı Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Veli Şahin ve eski kulüp başkanlarından Berat Bıçakçı da izledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.