pendik escort bayan
ak

Futbol: Kadınlar 3. Ligi

19.06.2019 - 17:28, Güncelleme: 19.06.2019 - 17:28
 

Futbol: Kadınlar 3. Ligi

Kayseri Gençler Birliği 2. lige yükseldi

KAYSERİ (AA) - Kadınlar 3. Ligi'nde mücadele eden Kayseri Gençler Birliği, yükselme maçları sonunda 2. lige yükseldi. Kayseri Gençler Birliği, Kadir Has Stadyumu'nda oynadığı son yükselme maçında Dudullu'ya 2-0 yenildi. Bu skora göre yükselme maçlarında 9 puan toplayan Kayseri Gençler Birliği bir üst lige yükseldi. Öte yandan karşılaşma öncesinde teknik heyet ve oyunculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soykarcı tarafından madalyaları verildi.
Kayseri Gençler Birliği 2. lige yükseldi

KAYSERİ (AA) - Kadınlar 3. Ligi'nde mücadele eden Kayseri Gençler Birliği, yükselme maçları sonunda 2. lige yükseldi.

Kayseri Gençler Birliği, Kadir Has Stadyumu'nda oynadığı son yükselme maçında Dudullu'ya 2-0 yenildi.

Bu skora göre yükselme maçlarında 9 puan toplayan Kayseri Gençler Birliği bir üst lige yükseldi.

Öte yandan karşılaşma öncesinde teknik heyet ve oyunculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soykarcı tarafından madalyaları verildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.