pendik escort bayan
ak

Futbol: Hazırlık Maçı

21.07.2018 - 20:53, Güncelleme: 21.07.2018 - 20:53
 

Futbol: Hazırlık Maçı

Eskişehirspor: 4 - Hacettepe: 2

BOLU (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, hazırlık maçında TFF 2. Lig takımlarından Hacettepe'yi 4-2 yendi.Bolu Dağı'nda bulunan bir otelin antrenman sahasında oynanan karşılaşmada Eskişehirspor'un gollerini 8 ve 44. dakikalarda Karin, 32. dakikada Kerim Avcı (penaltıdan) ve 82. dakikada Kaan Gül attı. Hacettepe'nin golleri ise 2. dakikada Cengizhan Akgün ve 78. dakikada Mustafa Seyhan'dan geldi.
Eskişehirspor: 4 - Hacettepe: 2

BOLU (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, hazırlık maçında TFF 2. Lig takımlarından Hacettepe'yi 4-2 yendi.

Bolu Dağı'nda bulunan bir otelin antrenman sahasında oynanan karşılaşmada Eskişehirspor'un gollerini 8 ve 44. dakikalarda Karin, 32. dakikada Kerim Avcı (penaltıdan) ve 82. dakikada Kaan Gül attı. Hacettepe'nin golleri ise 2. dakikada Cengizhan Akgün ve 78. dakikada Mustafa Seyhan'dan geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.