pendik escort bayan
ak

Futbol: Hazırlık Maçı

01.08.2017 - 19:53, Güncelleme: 01.08.2017 - 19:53
 

Futbol: Hazırlık Maçı

- Sivasspor: 3 - Sivas Belediyespor : 1

SİVAS (AA) - Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, hazırlık maçında TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor'u 3-1 yendi. Yeni sezon hazırlıklarını Sivas'ta sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, Sivas Belediyespor ile Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi. Teknik direktör Samet Aybaba'nın özellikle yeni transferlere şans verdiği karşılaşmaya taraftarlar ilgi gösterdi. Maça hızlı başlayan Sivasspor, 4. dakikada Kerim Avcı'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Sivas Belediyespor, müsabakanın 42. dakikasında kazandığı penaltıyı Ozan Kılıçoğlu ile gole çevirerek skora denge getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında da oyundaki üstünlüğünü sürdüren Sivasspor, Kerim'in 58 ve 76. dakikalarda kaydettiği gollerle maçı 3-1 kazandı.
- Sivasspor: 3 - Sivas Belediyespor : 1


SİVAS (AA) - Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, hazırlık maçında TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor'u 3-1 yendi.

Yeni sezon hazırlıklarını Sivas'ta sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, Sivas Belediyespor ile Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi. Teknik direktör Samet Aybaba'nın özellikle yeni transferlere şans verdiği karşılaşmaya taraftarlar ilgi gösterdi.

Maça hızlı başlayan Sivasspor, 4. dakikada Kerim Avcı'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Sivas Belediyespor, müsabakanın 42. dakikasında kazandığı penaltıyı Ozan Kılıçoğlu ile gole çevirerek skora denge getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında da oyundaki üstünlüğünü sürdüren Sivasspor, Kerim'in 58 ve 76. dakikalarda kaydettiği gollerle maçı 3-1 kazandı.

Futbol: Hazırlık Maçı

Futbol: Hazırlık Maçı

Futbol: Hazırlık Maçı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.