pendik escort bayan
ak

Futbol: Bölgesel Amatör Ligi

26.02.2017 - 18:48, Güncelleme: 26.02.2017 - 18:48
 

Futbol: Bölgesel Amatör Ligi

Serik Belediyespor: 1 - Akşehirspor: 1

ANTALYA (AA) - Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grup'ta, Serik Belediyespor ile Akşehirspor arasında oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. Serik İsmail Oğan Stadı'nda ev sahibi takının cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmayı, Adana bölgesinden Sevgi Günel, Okan Güldal ve Gözde Üçgül hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmanın 12. dakikasında Akşehirspor'dan Mehmet’in attığı golle misafir takım 1-0 öne geçti. İlk yarı, başka gol olmayınca bu skorla tamamlandı.İkinci yarının 52. dakikasında Serik Belediyespor'dan Sinan, attığı golle takımına beraberliği getirdi. Karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.
Serik Belediyespor: 1 - Akşehirspor: 1

ANTALYA (AA) - Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grup'ta, Serik Belediyespor ile Akşehirspor arasında oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

Serik İsmail Oğan Stadı'nda ev sahibi takının cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmayı, Adana bölgesinden Sevgi Günel, Okan Güldal ve Gözde Üçgül hakem üçlüsü yönetti.

Karşılaşmanın 12. dakikasında Akşehirspor'dan Mehmet’in attığı golle misafir takım 1-0 öne geçti. İlk yarı, başka gol olmayınca bu skorla tamamlandı.

İkinci yarının 52. dakikasında Serik Belediyespor'dan Sinan, attığı golle takımına beraberliği getirdi.

Karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.