pendik escort bayan
ak

Fünyeyle Patlatılan Şüpheli Koliden Osmanlı Kostümleri Çıktı

28.08.2015 - 16:51, Güncelleme: 28.08.2015 - 16:51
 

Fünyeyle Patlatılan Şüpheli Koliden Osmanlı Kostümleri Çıktı

Sivas'ta cuma namazı öncesinde tarihi Kale Camisi'nin arkasına bırakılan şüpheli koli paniğe neden oldu.

Sivas'ta cuma namazı öncesinde tarihi Kale Camisi'nin arkasına bırakılan şüpheli koli paniğe neden oldu.Sivas'ta cuma namazı öncesinde tarihi Kale Camisi'nin arkasına bırakılan şüpheli koli paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan koliden, cami etrafındaki seyyar fotoğrafçıya ait olduğu anlaşılan Osmanlı dönemi kostümleri çıktı. İnönü Bulvarı üzerindeki tarihi Kale Camisi'nin arkasında bulunan boş havuza bırakılan koliyi görenler, bomba olabileceği şüphesiyle polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, caminin etrafına güvenlik şeridi çekerek vatandaşları uzaklaştırdı. Daha sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek koliyi uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü olarak patlattı. Koliden, cami yakınlarında hatıra fotoğrafı çeken kişiye ait olduğu anlaşılan Osmanlı dönemi kostümleri çıktı. - Sivas
Sivas'ta cuma namazı öncesinde tarihi Kale Camisi'nin arkasına bırakılan şüpheli koli paniğe neden oldu.

Sivas'ta cuma namazı öncesinde tarihi Kale Camisi'nin arkasına bırakılan şüpheli koli paniğe neden oldu.

Sivas'ta cuma namazı öncesinde tarihi Kale Camisi'nin arkasına bırakılan şüpheli koli paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan koliden, cami etrafındaki seyyar fotoğrafçıya ait olduğu anlaşılan Osmanlı dönemi kostümleri çıktı.

 

İnönü Bulvarı üzerindeki tarihi Kale Camisi'nin arkasında bulunan boş havuza bırakılan koliyi görenler, bomba olabileceği şüphesiyle polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, caminin etrafına güvenlik şeridi çekerek vatandaşları uzaklaştırdı. Daha sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek koliyi uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü olarak patlattı. Koliden, cami yakınlarında hatıra fotoğrafı çeken kişiye ait olduğu anlaşılan Osmanlı dönemi kostümleri çıktı. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.