pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fransız Jean-juc Müslüman Oldu

Siyaset 28.10.2016 - 15:48, Güncelleme: 28.10.2016 - 15:48
 

Fransız Jean-juc Müslüman Oldu

Fransa'da yaşayan Jean-Juc, Kayseri İl Müftülüğündeki törenle Müslümanlığı seçerek Muhammed Ali adını aldı

KAYSERİ (AA) - Fransa'da yaşayan Jean-Juc, Kayseri'de Müslüman oldu.İl Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Jean-Juc, İl Müftüsü Şahin Güven tarafından düzenlenen ihtida merasimiyle Kelime-i Şehadet getirerek Müslümanlığı seçti.Müslüman olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Jean-Juc, ismini de Muhammed Ali olarak değiştirdi.İhtida merasimine Juc'un eşi ve ailesi de katıldı.İl Müftüsü Güven, ihtida merasiminde İslam'ın temel esaslarıyla ilgili bilgi verdi ve dua etti.Müslümanlığı seçen Muhammed Ali'ye İhtida Belgesi'nin yanı sıra Diyanet İşleri Başkanlığının yayınlarından çıkan Fransızca Kur'an-ı Kerim Meali ve İslam İlmihali hediye edildi.
Fransa'da yaşayan Jean-Juc, Kayseri İl Müftülüğündeki törenle Müslümanlığı seçerek Muhammed Ali adını aldı

KAYSERİ (AA) - Fransa'da yaşayan Jean-Juc, Kayseri'de Müslüman oldu.

İl Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Jean-Juc, İl Müftüsü Şahin Güven tarafından düzenlenen ihtida merasimiyle Kelime-i Şehadet getirerek Müslümanlığı seçti.

Müslüman olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Jean-Juc, ismini de Muhammed Ali olarak değiştirdi.

İhtida merasimine Juc'un eşi ve ailesi de katıldı.

İl Müftüsü Güven, ihtida merasiminde İslam'ın temel esaslarıyla ilgili bilgi verdi ve dua etti.

Müslümanlığı seçen Muhammed Ali'ye İhtida Belgesi'nin yanı sıra Diyanet İşleri Başkanlığının yayınlarından çıkan Fransızca Kur'an-ı Kerim Meali ve İslam İlmihali hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.