pendik escort bayan
ak

Fransa'da Türk Aile Evlerinde Ölü Bulundu

Asayiş 13.07.2016 - 00:44, Güncelleme: 13.07.2016 - 00:44
 

Fransa'da Türk Aile Evlerinde Ölü Bulundu

Fransa'nın doğusundaki Folschviller kentinde 4 kişilik Daşdemir ailesinin bireyleri evlerinde vahşi şekilde öldürülmüş olarak bulundu.

Fransa'nın doğusundaki Folschviller kentinde 4 kişilik Daşdemir ailesinin bireyleri evlerinde vahşi şekilde öldürülmüş olarak bulundu. Fransa'nın doğusundaki Folschviller kenti 4 kişilik Türk ailesinin ölümüyle sarsıldı.ÇOCUKLAR BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜAlınan bilgiye göre, Folschviller'deki Daşdemir ailesine ait müstakil evde anne ile 3 ve 7 yaşlarındaki çocuklarının boğularak öldürüldüğü, bileklerinde kesik bulunan baba Gökhan Daşdemir'in de hayatını kaybettiği belirlendi.KENTTE ŞOK ETKİSİ YARATTIFolschviller Belediye Başkanı Gabriel Müller, yerel basına yaptığı açıklamada, dün öğleden sonra ortaya çıkan dramın kentte şok etkisi yarattığını söyledi.ÇOCUKLARINI ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETTİAileyi ziyarete giden annenin kız kardeşinin olayı fark ederek jandarmaya haber verdiğini aktaran Müller, yapılan incelemelere göre baba Daşdemir'in önce çocuklarını ve eşini öldürdüğü, daha sonra da intihar ettiğinin anlaşıldığını söyledi.AKRABALAR CİNAYET İHTİMALİNİN ARAŞTIRILMASINI İSTİYORDaşdemir çiftinin yakınları ise karı kocanın bir süredir sorunlar yaşadığını ancak garaj kapısının açık olması ve ailenin aracının evden 200 metre uzakta bulunması nedeniyle cinayet ihtimalinin de araştırılması gerektiğini dile getirdi.AKRABALARI TATİL İÇİN TÜRKİYE'DEAilenin aynı kentte yaşayan akrabalarının yaz tatili için Türkiye'de bulunduğu öğrenildi.YARIN AÇIKLAMA YAPILACAKSarreguemines Savcılığının olayla ilgili yarın açıklama yapması bekleniyor.   
Fransa'nın doğusundaki Folschviller kentinde 4 kişilik Daşdemir ailesinin bireyleri evlerinde vahşi şekilde öldürülmüş olarak bulundu.

Fransa'nın doğusundaki Folschviller kentinde 4 kişilik Daşdemir ailesinin bireyleri evlerinde vahşi şekilde öldürülmüş olarak bulundu.

 

Fransa'nın doğusundaki Folschviller kenti 4 kişilik Türk ailesinin ölümüyle sarsıldı.

ÇOCUKLAR BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Alınan bilgiye göre, Folschviller'deki Daşdemir ailesine ait müstakil evde anne ile 3 ve 7 yaşlarındaki çocuklarının boğularak öldürüldüğü, bileklerinde kesik bulunan baba Gökhan Daşdemir'in de hayatını kaybettiği belirlendi.

KENTTE ŞOK ETKİSİ YARATTI

Folschviller Belediye Başkanı Gabriel Müller, yerel basına yaptığı açıklamada, dün öğleden sonra ortaya çıkan dramın kentte şok etkisi yarattığını söyledi.

ÇOCUKLARINI ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETTİ

Aileyi ziyarete giden annenin kız kardeşinin olayı fark ederek jandarmaya haber verdiğini aktaran Müller, yapılan incelemelere göre baba Daşdemir'in önce çocuklarını ve eşini öldürdüğü, daha sonra da intihar ettiğinin anlaşıldığını söyledi.

AKRABALAR CİNAYET İHTİMALİNİN ARAŞTIRILMASINI İSTİYOR

Daşdemir çiftinin yakınları ise karı kocanın bir süredir sorunlar yaşadığını ancak garaj kapısının açık olması ve ailenin aracının evden 200 metre uzakta bulunması nedeniyle cinayet ihtimalinin de araştırılması gerektiğini dile getirdi.

AKRABALARI TATİL İÇİN TÜRKİYE'DE

Ailenin aynı kentte yaşayan akrabalarının yaz tatili için Türkiye'de bulunduğu öğrenildi.

YARIN AÇIKLAMA YAPILACAK

Sarreguemines Savcılığının olayla ilgili yarın açıklama yapması bekleniyor.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.