pendik escort bayan
ak

Fransa Açık'ta Finalin Adı: Barty-vondrousova

07.06.2019 - 15:08, Güncelleme: 07.06.2019 - 15:08
 

Fransa Açık'ta Finalin Adı: Barty-vondrousova

- Tek kadınlarda şampiyonluk mücadelesi verecek Ashleigh Barty ve Marketa Vondrousova, kariyerlerinde ilk defa bir grand slam turnuvası finalinde oynayacak

İSTANBUL (AA) - Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) tek kadınlar finalinde, Avustralyalı Ashleigh Barty ile Çek Marketa Vondrousova karşılaşacak.Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen turnuvanın tek kadınlar yarı finalinde, 8 numaralı seribaşı Ashleigh Barty ile çeyrek finalde son şampiyon Simona Halep'i eleyen dünya 51 numarası ABD'li Amanda Anisimova ile karşılaştı.17 yaşındaki rakibini bir saat 53 dakika sonunda 6-7, 6-3 ve 6-3'lük setlerle 2-1 yenen Avustralyalı Barty, adını finale yazdırdı.Günün diğer yarı final maçında ise 19 yaşındaki Marketa Vondrousova, 26 numaralı seribaşı Büyük Britanyalı Johanna Konta ile karşı karşıya geldi.Bir saat 45 dakika süren maçı 7-5 ve 7-6'lık setlerle 2-0 kazanan dünya 38 numarası Çek Vondrousova, final biletini aldı.Kariyerlerinde ilk kez bir grand slam finali oynayacak Barty ile Vondrousova arasındaki mücadele, yarın TSİ 16.00'da başlayacak.
- Tek kadınlarda şampiyonluk mücadelesi verecek Ashleigh Barty ve Marketa Vondrousova, kariyerlerinde ilk defa bir grand slam turnuvası finalinde oynayacak


İSTANBUL (AA) - Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) tek kadınlar finalinde, Avustralyalı Ashleigh Barty ile Çek Marketa Vondrousova karşılaşacak.

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen turnuvanın tek kadınlar yarı finalinde, 8 numaralı seribaşı Ashleigh Barty ile çeyrek finalde son şampiyon Simona Halep'i eleyen dünya 51 numarası ABD'li Amanda Anisimova ile karşılaştı.

17 yaşındaki rakibini bir saat 53 dakika sonunda 6-7, 6-3 ve 6-3'lük setlerle 2-1 yenen Avustralyalı Barty, adını finale yazdırdı.

Günün diğer yarı final maçında ise 19 yaşındaki Marketa Vondrousova, 26 numaralı seribaşı Büyük Britanyalı Johanna Konta ile karşı karşıya geldi.

Bir saat 45 dakika süren maçı 7-5 ve 7-6'lık setlerle 2-0 kazanan dünya 38 numarası Çek Vondrousova, final biletini aldı.

Kariyerlerinde ilk kez bir grand slam finali oynayacak Barty ile Vondrousova arasındaki mücadele, yarın TSİ 16.00'da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.