pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fotoğrafçılar Erciyes Dağı'nda

26.12.2016 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2016 - 11:08
 

Fotoğrafçılar Erciyes Dağı'nda

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin her ay gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi bu ay Erciyes'te yapıldı.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin her ay gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi bu ay Erciyes'te yapıldı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kültür sanat etkinleri kapsamında Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi düzenlenmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bu ay 150 fotoğrafçıyı Erciyes'te bir araya getirdi.Geziye katılan fotoğrafçılara teorik ve uygulamalı bilgiler de verildi.Fotoğrafçılar gondollarla üst istasyonlara çıkarak burada Erciyes'i fotoğrafladı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin her ay gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi bu ay Erciyes'te yapıldı.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin her ay gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi bu ay Erciyes'te yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kültür sanat etkinleri kapsamında Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi düzenlenmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi bu ay 150 fotoğrafçıyı Erciyes'te bir araya getirdi.

Geziye katılan fotoğrafçılara teorik ve uygulamalı bilgiler de verildi.

Fotoğrafçılar gondollarla üst istasyonlara çıkarak burada Erciyes'i fotoğrafladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.