pendik escort bayan
ak

Foseptiğe Düşen İnek İçin Seferber Oldular

09.05.2017 - 14:43, Güncelleme: 09.05.2017 - 14:43
 

Foseptiğe Düşen İnek İçin Seferber Oldular

Sivas'ın Suşehri ilçesinde kullanılmayan yaklaşık 5 metrelik foseptiğe düşen inek, itfaiye ekiplerince iş makinesi yardımıyla kurtarıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde kullanılmayan foseptiğe düşen inek, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı.Alınan bilgiye göre, Derviş Zengin, büyükbaş hayvanlarını Yalnızbağlar Mahallesi Sanayi Sitesi arkasındaki araziye götürdü. Zengin'in otlattığı ineklerden biri, bölgede okul inşaatı şantiyesi için açılan ve kullanılmayan yaklaşık 5 metrelik foseptiğe düştü.Zengin'in durumu bildirmesi üzerine, bölgeye itfaiye ve belediye ekipleri ile iş makinesi sevk edildi. Ekipler, bir kısmı yağış nedeniyle su dolan çukura, iş makinesi yardımıyla toprak dolgusu yaptı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından ekipler, ineği çukurdan çıkardı.Hayvan sahibi Derviş Zengin, ekiplere teşekkür etti.
Sivas'ın Suşehri ilçesinde kullanılmayan yaklaşık 5 metrelik foseptiğe düşen inek, itfaiye ekiplerince iş makinesi yardımıyla kurtarıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde kullanılmayan foseptiğe düşen inek, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, Derviş Zengin, büyükbaş hayvanlarını Yalnızbağlar Mahallesi Sanayi Sitesi arkasındaki araziye götürdü. Zengin'in otlattığı ineklerden biri, bölgede okul inşaatı şantiyesi için açılan ve kullanılmayan yaklaşık 5 metrelik foseptiğe düştü.

Zengin'in durumu bildirmesi üzerine, bölgeye itfaiye ve belediye ekipleri ile iş makinesi sevk edildi. Ekipler, bir kısmı yağış nedeniyle su dolan çukura, iş makinesi yardımıyla toprak dolgusu yaptı.

Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından ekipler, ineği çukurdan çıkardı.

Hayvan sahibi Derviş Zengin, ekiplere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.