pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ford'dan Aralık Ayı Kampanyası

10.12.2016 - 12:38, Güncelleme: 10.12.2016 - 12:38
 

Ford'dan Aralık Ayı Kampanyası

İSTANBUL (AA) - Ford, müşterilerine yönelik düzenlediği fırsat kampanyalarını aralık ayında da sürdürüyor.Ford tarafından yapılan açıklamaya göre,...

İSTANBUL (AA) - Ford, müşterilerine yönelik düzenlediği fırsat kampanyalarını aralık ayında da sürdürüyor.Ford tarafından yapılan açıklamaya göre, "Her Şey Dahil Finans Paketi" ile F-Kasko alan müşteriler için, aralık ayında tüm binek modellerde 28 bin lira, 12 ay ve sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Ekim ayında devreye alınan 4 yıl 100 bin kilometre garanti uygulaması da aralık ayı boyunca tüm binek modellerde devam ediyor.Ford ayrıca, müşterilerine tüm ticari araç gruplarında 3 yıl sınırsız kilometre garantisi veriyor. Ranger hariç tüm ticari modellerde "Her Şey Dahil Finans Paketi" ile F-Kasko satın alan Ford müşterileri, 28 bin lira, 24 ay ve sıfır faiz kampanyasından faydalanabiliyor. "Her Şey Dahil Finans Paketi"nden yararlanmayan müşteriler ise Ranger hariç tüm ticari modellere 24 bin lira, 24 ay, sıfır faiz fırsatıyla sahip olabiliyor.Öte yandan Avrupa'nın en çok satan pick-up modeli Ranger, "Her Şey Dahil Finans Paketi" ile F-Kasko satın alan müşteriler için 36 bin lira, 12 ay ve sıfır faiz kampanyasıyla tüketicilere sunuluyor. "Her Şey Dahil Finans Paketi" ile F-Kasko alınmaması durumunda da yeni Ranger alımlarında 30 bin lira, 12 ay ve sıfır faiz kampanyası mevcut.Yeni Ranger'da peşin alımlarda ise 4x2 manuel şanzımanlı modelleri tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 6 bin lira indirim imkanı bulunuyor. Ranger Wildtrak donanım hariç diğer tüm Ranger modelleri ise 3 bin lira indirimle satışta.
İSTANBUL (AA) - Ford, müşterilerine yönelik düzenlediği fırsat kampanyalarını aralık ayında da sürdürüyor.Ford tarafından yapılan açıklamaya göre,...

İSTANBUL (AA) - Ford, müşterilerine yönelik düzenlediği fırsat kampanyalarını aralık ayında da sürdürüyor.

Ford tarafından yapılan açıklamaya göre, "Her Şey Dahil Finans Paketi" ile F-Kasko alan müşteriler için, aralık ayında tüm binek modellerde 28 bin lira, 12 ay ve sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Ekim ayında devreye alınan 4 yıl 100 bin kilometre garanti uygulaması da aralık ayı boyunca tüm binek modellerde devam ediyor.

Ford ayrıca, müşterilerine tüm ticari araç gruplarında 3 yıl sınırsız kilometre garantisi veriyor.

Ranger hariç tüm ticari modellerde "Her Şey Dahil Finans Paketi" ile F-Kasko satın alan Ford müşterileri, 28 bin lira, 24 ay ve sıfır faiz kampanyasından faydalanabiliyor. "Her Şey Dahil Finans Paketi"nden yararlanmayan müşteriler ise Ranger hariç tüm ticari modellere 24 bin lira, 24 ay, sıfır faiz fırsatıyla sahip olabiliyor.

Öte yandan Avrupa'nın en çok satan pick-up modeli Ranger, "Her Şey Dahil Finans Paketi" ile F-Kasko satın alan müşteriler için 36 bin lira, 12 ay ve sıfır faiz kampanyasıyla tüketicilere sunuluyor. "Her Şey Dahil Finans Paketi" ile F-Kasko alınmaması durumunda da yeni Ranger alımlarında 30 bin lira, 12 ay ve sıfır faiz kampanyası mevcut.

Yeni Ranger'da peşin alımlarda ise 4x2 manuel şanzımanlı modelleri tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 6 bin lira indirim imkanı bulunuyor. Ranger Wildtrak donanım hariç diğer tüm Ranger modelleri ise 3 bin lira indirimle satışta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.