pendik escort bayan
ak

Ford Trucks 'Kazanç Üssü' Etkinliği

21.10.2016 - 18:03, Güncelleme: 21.10.2016 - 18:03
 

Ford Trucks 'Kazanç Üssü' Etkinliği

Ford Otosan'ın ağır ticari araç markası Ford Trucks'ın düzenlediği "Kazanç Üssü" etkinlikleri Adana'da başladı

ADANA (AA) - Ford Otosan'ın ağır ticari araç markası Ford Trucks'ın gerçekleştirdiği "Kazanç Üssü" etkinlikleri Adana'da başladı. Şirketten yapılan açıklamada, Türkiye'nin her bölgesinde faaliyet gösteren Ford Trucks'ın "Kazanç Üssü" etkinliğinin yapıldığı Adana Gizerler Bayisi'nde müşterilere sunulan imkanlarla ilgili bilgi verildiği kaydedildi.Yarın akşama kadar devam edecek etkinlikte, Ford Trucks müşterilerine sunulacak özel ikramlarla beraber, birbirinden farklı aktiviteler düzenleneceği ve sürpriz hediyeler dağıtılacağı belirtildi. Etkinlik kapsamında araçlarını servise getiren müşterilerin ücretsiz check-up'tan yararlanacağı ve bir sonraki servis girişleri için yüzde 20 indirim hediye kazanacağı kaydedildi.Yeni Ford Trucks Serisi E6 araçların tanıtımı yapılan etkinlikte, yeni Ford Trucks serisi araç satın alanlara ise 2 yıl garantiye ek olarak 3'üncü yıl uzatılmış garantiye ücretsiz sahip olacağı bildirildi.
Ford Otosan'ın ağır ticari araç markası Ford Trucks'ın düzenlediği "Kazanç Üssü" etkinlikleri Adana'da başladı

ADANA (AA) - Ford Otosan'ın ağır ticari araç markası Ford Trucks'ın gerçekleştirdiği "Kazanç Üssü" etkinlikleri Adana'da başladı.

Şirketten yapılan açıklamada, Türkiye'nin her bölgesinde faaliyet gösteren Ford Trucks'ın "Kazanç Üssü" etkinliğinin yapıldığı Adana Gizerler Bayisi'nde müşterilere sunulan imkanlarla ilgili bilgi verildiği kaydedildi.

Yarın akşama kadar devam edecek etkinlikte, Ford Trucks müşterilerine sunulacak özel ikramlarla beraber, birbirinden farklı aktiviteler düzenleneceği ve sürpriz hediyeler dağıtılacağı belirtildi.

Etkinlik kapsamında araçlarını servise getiren müşterilerin ücretsiz check-up'tan yararlanacağı ve bir sonraki servis girişleri için yüzde 20 indirim hediye kazanacağı kaydedildi.

Yeni Ford Trucks Serisi E6 araçların tanıtımı yapılan etkinlikte, yeni Ford Trucks serisi araç satın alanlara ise 2 yıl garantiye ek olarak 3'üncü yıl uzatılmış garantiye ücretsiz sahip olacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.