pendik escort bayan
ak

Ford Otosan Bulgaristan'da İkinci Bayisini Açtı

27.07.2017 - 23:28, Güncelleme: 27.07.2017 - 23:28
 

Ford Otosan Bulgaristan'da İkinci Bayisini Açtı

Ford Otosan'ın Bulgaristan'daki ikinci bayi ve servis merkezi Burgaz kentinde açıldı- Ford Otosan Uluslararası Satış Müdürü Selim Yazıcı:- "Stratejimiz, üretimi Türkiye'de yapılan kamyonları Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde pazarlamak, ülkemizin ihr

BURGAZ (AA) – Ford Otosan'ın Bulgaristan'daki ikinci bayi ve servis merkezi Burgaz kentinde açıldı. Ford Otosan Uluslararası Satış Müdürü Selim Yazıcı, açılışta yaptığı konuşmada, stratejilerinin, üretimi Türkiye'de yapılan kamyonları Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde pazarlamak, böylece Türkiye'nin ihracatını artırmak olduğunu söyledi. Bulgaristan'daki ilk yatırımlarının başkent Sofya'daki bayi olduğunu belirten Yazıcı, "Lojistik yerlerini bu sene 5'e, gelecek sene ise 12'ye çıkartmayı planlıyoruz. 2020 yılına dek 3 kıtada 20 ülkeye aktif olarak hizmet vermeyi hedefliyoruz." dedi. Ford Otosan'ın Burgaz'daki satış merkezinin ortağı Burgas Trucck Genel Müdürü Pavlin Boşnakov da bayinin açılışını yapmadan önce 16 ağır taşıt sattıklarını söyledi ve "Türkiye'den iyi bir ortak bulduk." ifadesini kullandı. Burgaz Belediye Başkan Yardımcısı Krasimir Stoyçev de Türkiye'den gelen Ford Otosan gibi güçlü sanayi temsilcileri sayesinde bölgede otomotiv sektörünün geliştiğini, Türk sermayesiyle istihdam yaratıldığını dile getirdi. Bulgaristan'ın kapılarının Türk yatırımcılara açık olduğunu belirten Stoyçev, Ford Otosan'ın bu alanda başarılı bir örnek olduğunu kaydetti. Şirketin yıl sonuna kadar Filibe, Varna ve Eski Zağara'da satış ve servis merkezleri açması bekleniyor.
Ford Otosan'ın Bulgaristan'daki ikinci bayi ve servis merkezi Burgaz kentinde açıldı- Ford Otosan Uluslararası Satış Müdürü Selim Yazıcı:- "Stratejimiz, üretimi Türkiye'de yapılan kamyonları Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde pazarlamak, ülkemizin ihr

BURGAZ (AA) – Ford Otosan'ın Bulgaristan'daki ikinci bayi ve servis merkezi Burgaz kentinde açıldı.

Ford Otosan Uluslararası Satış Müdürü Selim Yazıcı, açılışta yaptığı konuşmada, stratejilerinin, üretimi Türkiye'de yapılan kamyonları Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde pazarlamak, böylece Türkiye'nin ihracatını artırmak olduğunu söyledi.

Bulgaristan'daki ilk yatırımlarının başkent Sofya'daki bayi olduğunu belirten Yazıcı, "Lojistik yerlerini bu sene 5'e, gelecek sene ise 12'ye çıkartmayı planlıyoruz. 2020 yılına dek 3 kıtada 20 ülkeye aktif olarak hizmet vermeyi hedefliyoruz." dedi.

Ford Otosan'ın Burgaz'daki satış merkezinin ortağı Burgas Trucck Genel Müdürü Pavlin Boşnakov da bayinin açılışını yapmadan önce 16 ağır taşıt sattıklarını söyledi ve "Türkiye'den iyi bir ortak bulduk." ifadesini kullandı.

Burgaz Belediye Başkan Yardımcısı Krasimir Stoyçev de Türkiye'den gelen Ford Otosan gibi güçlü sanayi temsilcileri sayesinde bölgede otomotiv sektörünün geliştiğini, Türk sermayesiyle istihdam yaratıldığını dile getirdi.

Bulgaristan'ın kapılarının Türk yatırımcılara açık olduğunu belirten Stoyçev, Ford Otosan'ın bu alanda başarılı bir örnek olduğunu kaydetti.

Şirketin yıl sonuna kadar Filibe, Varna ve Eski Zağara'da satış ve servis merkezleri açması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.