pendik escort bayan
ak

Flixbus'ın Bilet Satış Kabinleri Karmod'dan

Spor 25.01.2017 - 13:28, Güncelleme: 25.01.2017 - 13:28
 

Flixbus'ın Bilet Satış Kabinleri Karmod'dan

İSTANBUL (AA) - Karmod, otobüs yolcu taşımacılığında Avrupa'nın önde gelen şirketlerinden Flixbus'ın bilet satış kabinlerinin üretimine başlayarak...

İSTANBUL (AA) - Karmod, otobüs yolcu taşımacılığında Avrupa'nın önde gelen şirketlerinden Flixbus'ın bilet satış kabinlerinin üretimine başlayarak ilk parti teslimatını gerçekleştirdi. Karmod'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, 20 ülkede bin noktaya hizmet veren Flixbus için bilet satış kabini üretmeye başladı. Üretilen bilet satış kabinlerinin ilk partisi Fransa'nın başkenti Paris'e gönderilerek burada kullanıma başlandı.Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, 215x270 santimetre standart ebatta üretilen kabinlerin tam üretimli olarak kullanıma hazır Fransa'ya sevk edildiğini belirtti. Karmod'un 95'in üzerinde ülkeye ihracat geçekleştiren önemli bir Türk markası olduğunu vurgulayan Durmaz, şu değerlendirmelerde bulundu:"Daha önce Manchester United ve Paris Saint Germain'in bilet satış kabinlerini üretmiştik. Şimdi de Flixbus'ın bilet satış kabinlerini üretiyoruz. Firma Avrupa'da 20 ülkede bin noktada hizmet vererek her gün 100 bin durağa yolcu transferi yapıyor. İlk parti üretimleri Paris'te kullanıma başlandı. Proje kapsamında firmanın hizmet verdiği 20 ülkede çok sayıda noktaya ürettiğimiz kabinler yerleştirilecek. Karmod, Afrika'dan Amerika'ya, Asya'dan Avrupa'ya bilinen bir Türk markası oldu. Bilinirliğimiz, üretim hızımız ve kalitemizle çok sayıda büyük projenin yapı tercihi olduk. En büyük hedefimiz daima bu güvene layık olacak çalışma azmimizle ülkemizi dünyada iyi bir şekilde temsil etmek olacak."
İSTANBUL (AA) - Karmod, otobüs yolcu taşımacılığında Avrupa'nın önde gelen şirketlerinden Flixbus'ın bilet satış kabinlerinin üretimine başlayarak...

İSTANBUL (AA) - Karmod, otobüs yolcu taşımacılığında Avrupa'nın önde gelen şirketlerinden Flixbus'ın bilet satış kabinlerinin üretimine başlayarak ilk parti teslimatını gerçekleştirdi.

Karmod'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, 20 ülkede bin noktaya hizmet veren Flixbus için bilet satış kabini üretmeye başladı. Üretilen bilet satış kabinlerinin ilk partisi Fransa'nın başkenti Paris'e gönderilerek burada kullanıma başlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, 215x270 santimetre standart ebatta üretilen kabinlerin tam üretimli olarak kullanıma hazır Fransa'ya sevk edildiğini belirtti.

Karmod'un 95'in üzerinde ülkeye ihracat geçekleştiren önemli bir Türk markası olduğunu vurgulayan Durmaz, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Daha önce Manchester United ve Paris Saint Germain'in bilet satış kabinlerini üretmiştik. Şimdi de Flixbus'ın bilet satış kabinlerini üretiyoruz. Firma Avrupa'da 20 ülkede bin noktada hizmet vererek her gün 100 bin durağa yolcu transferi yapıyor. İlk parti üretimleri Paris'te kullanıma başlandı. Proje kapsamında firmanın hizmet verdiği 20 ülkede çok sayıda noktaya ürettiğimiz kabinler yerleştirilecek.

Karmod, Afrika'dan Amerika'ya, Asya'dan Avrupa'ya bilinen bir Türk markası oldu. Bilinirliğimiz, üretim hızımız ve kalitemizle çok sayıda büyük projenin yapı tercihi olduk. En büyük hedefimiz daima bu güvene layık olacak çalışma azmimizle ülkemizi dünyada iyi bir şekilde temsil etmek olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.