pendik escort bayan
ak

Fizy'nin Kullanım Oranı Tarkan İş Birliğiyle 3'e Katlandı

Spor 20.09.2017 - 12:03, Güncelleme: 20.09.2017 - 12:03
 

Fizy'nin Kullanım Oranı Tarkan İş Birliğiyle 3'e Katlandı

İSTANBUL (AA) - Ünlü pop şarkıcısı Tarkan'la iş birliği yapan ve müzik dinleme deneyimini "eşsiz" hale getiren özelliklerini Tarkan'ın yeni albümü...

İSTANBUL (AA) - Ünlü pop şarkıcısı Tarkan'la iş birliği yapan ve müzik dinleme deneyimini "eşsiz" hale getiren özelliklerini Tarkan'ın yeni albümü ile tanıtan Turkcell'in müzik platformu fizy'nin, dinlenen şarkı adetleri geçen yıla oranla 3 kat artış gösterdi.Turkcell açıklamasına göre, fizy, Tarkan ile yaptığı iş birliğiyle birçok yeniliğe de imza attı. Tarkan'ın son albümü "10"u sevenleriyle buluşturan fizy, "dijital müziğin tanımını değiştirecek" en yeni özelliklerini de Tarkan'ın albüm ve konser çalışmalarıyla duyurdu.Şimdiye kadar toplamda 11,7 milyon kez indirilen fizy ile kullanıcılar müzik dinlerken, video seçeneği sayesinde Tarkan'ın yeni klibini de ilk kez izleme ayrıcalığı fizy kullanıcılarının oldu. fizy üzerinden dinlenen şarkı adedi geçen yıla göre 3 kat arttı.
İSTANBUL (AA) - Ünlü pop şarkıcısı Tarkan'la iş birliği yapan ve müzik dinleme deneyimini "eşsiz" hale getiren özelliklerini Tarkan'ın yeni albümü...

İSTANBUL (AA) - Ünlü pop şarkıcısı Tarkan'la iş birliği yapan ve müzik dinleme deneyimini "eşsiz" hale getiren özelliklerini Tarkan'ın yeni albümü ile tanıtan Turkcell'in müzik platformu fizy'nin, dinlenen şarkı adetleri geçen yıla oranla 3 kat artış gösterdi.

Turkcell açıklamasına göre, fizy, Tarkan ile yaptığı iş birliğiyle birçok yeniliğe de imza attı. Tarkan'ın son albümü "10"u sevenleriyle buluşturan fizy, "dijital müziğin tanımını değiştirecek" en yeni özelliklerini de Tarkan'ın albüm ve konser çalışmalarıyla duyurdu.

Şimdiye kadar toplamda 11,7 milyon kez indirilen fizy ile kullanıcılar müzik dinlerken, video seçeneği sayesinde Tarkan'ın yeni klibini de ilk kez izleme ayrıcalığı fizy kullanıcılarının oldu. fizy üzerinden dinlenen şarkı adedi geçen yıla göre 3 kat arttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.