pendik escort bayan
ak

First Solar'dan Zorlu Enerji'ye Güneş Enerjisi Modülü Satışı

Spor 11.08.2016 - 13:08, Güncelleme: 11.08.2016 - 13:08
 

First Solar'dan Zorlu Enerji'ye Güneş Enerjisi Modülü Satışı

ANKARA (AA) - Güneş sistemleri sağlayıcısı ABD'li şirket First Solar, Zorlu Enerji ve Başarıarge Enerji AŞ'ye toplam 160 megavat gücünde güneş enerjisi...

ANKARA (AA) - Güneş sistemleri sağlayıcısı ABD'li şirket First Solar, Zorlu Enerji ve Başarıarge Enerji AŞ'ye toplam 160 megavat gücünde güneş enerjisi modülü satışı gerçekleştirdiğini bildirdi. Şirketten yapılan yazılı açıklamada, 2016'nın ilk yarısında yapılan satışa ait modüllerin ilk bölümünün sene sonunda teslim edileceği belirtildi.Söz konusu satış kapsamında Zorlu Enerji Grubu, 2017 yılında başlamayı planladığı güneş enerjisi projeleri için 100 megavatlık yüksek performanslı 4 ince film modüllerinin tedariki konusunda iş birliği anlaşması imzaladı.Başarıarge Enerji AŞ ise kendi santrallerinin yanısıra hizmet vereceği başka güneş enerjisi santralleri için de 60 megavat gücündeki modüllerden sipariş etti.Açıklamada görüşlerine yer verilen First Solar Genel Satış Müdürü Georges Antoun, güneş enerjisi alanında yapılan bu yatırımların, Türkiye'nin enerji güvenliği önceliği olan acil elektrik ihtiyacını makul maliyetle karşılama konusunda doğru bir tercih olduğunu kaydetti.First Solar şirketinin bu iş birlikleri ile Türkiye enerji piyasasının sürdürülebilirliğine olan inancını ortaya koyduğunu belirten Antoun, "Son 2 yılda gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizle elde ettiğimiz gelişme, Türkiye'deki müşterilerimizin First Solar ve modül teknolojimize atfettiği güveni yansıtmaktadır. Kaydettiğimiz mesafeden oldukça memnunuz ve buradaki müşterilerimizle birlikte büyümek için sabırsızlanıyoruz." ifadesini kullandı.Nisan 2014'ten itibaren İstanbul'da hizmet veren First Solar, şu ana kadar 300 megavat kurulu güçte modül satışı gerçekleştirdi.
ANKARA (AA) - Güneş sistemleri sağlayıcısı ABD'li şirket First Solar, Zorlu Enerji ve Başarıarge Enerji AŞ'ye toplam 160 megavat gücünde güneş enerjisi...

ANKARA (AA) - Güneş sistemleri sağlayıcısı ABD'li şirket First Solar, Zorlu Enerji ve Başarıarge Enerji AŞ'ye toplam 160 megavat gücünde güneş enerjisi modülü satışı gerçekleştirdiğini bildirdi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, 2016'nın ilk yarısında yapılan satışa ait modüllerin ilk bölümünün sene sonunda teslim edileceği belirtildi.

Söz konusu satış kapsamında Zorlu Enerji Grubu, 2017 yılında başlamayı planladığı güneş enerjisi projeleri için 100 megavatlık yüksek performanslı 4 ince film modüllerinin tedariki konusunda iş birliği anlaşması imzaladı.

Başarıarge Enerji AŞ ise kendi santrallerinin yanısıra hizmet vereceği başka güneş enerjisi santralleri için de 60 megavat gücündeki modüllerden sipariş etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen First Solar Genel Satış Müdürü Georges Antoun, güneş enerjisi alanında yapılan bu yatırımların, Türkiye'nin enerji güvenliği önceliği olan acil elektrik ihtiyacını makul maliyetle karşılama konusunda doğru bir tercih olduğunu kaydetti.

First Solar şirketinin bu iş birlikleri ile Türkiye enerji piyasasının sürdürülebilirliğine olan inancını ortaya koyduğunu belirten Antoun, "Son 2 yılda gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizle elde ettiğimiz gelişme, Türkiye'deki müşterilerimizin First Solar ve modül teknolojimize atfettiği güveni yansıtmaktadır. Kaydettiğimiz mesafeden oldukça memnunuz ve buradaki müşterilerimizle birlikte büyümek için sabırsızlanıyoruz." ifadesini kullandı.

Nisan 2014'ten itibaren İstanbul'da hizmet veren First Solar, şu ana kadar 300 megavat kurulu güçte modül satışı gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.