pendik escort bayan
ak

Fırat Kalkanı Harekatı

22.12.2016 - 15:58, Güncelleme: 22.12.2016 - 15:58
 

Fırat Kalkanı Harekatı

Harekatta şehit olan üç askerin naaşları Kayseri'ye getirildi

KAYSERİ (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen 3 askerin cenazeleri, Kayseri'ye ulaştı.Şehit piyade uzman çavuşlar Mehmet Kökkaya, Osman Çelik ve Oktay Durak'ın cenazeleri, uçakla Erkilet Havaalanına getirildi.Şehit Kökkaya ve Çelik'in naaşları Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyyid Burhaneddin Binası morguna konuldu. Şehit Durak'ın cenazesi ise karayoluyla memleketi Yozgat'a götürüldü.Şehitler, yarın babaevlerinde helallik alınmasının ardından cuma namazı sonrası Kalemkırdı Camisi'nde düzenlenecek törenle toprağa verilecek.
Harekatta şehit olan üç askerin naaşları Kayseri'ye getirildi

KAYSERİ (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen 3 askerin cenazeleri, Kayseri'ye ulaştı.

Şehit piyade uzman çavuşlar Mehmet Kökkaya, Osman Çelik ve Oktay Durak'ın cenazeleri, uçakla Erkilet Havaalanına getirildi.

Şehit Kökkaya ve Çelik'in naaşları Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyyid Burhaneddin Binası morguna konuldu.

Şehit Durak'ın cenazesi ise karayoluyla memleketi Yozgat'a götürüldü.

Şehitler, yarın babaevlerinde helallik alınmasının ardından cuma namazı sonrası Kalemkırdı Camisi'nde düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.