pendik escort bayan
ak

Fırat Kalkanı Harekatı

22.12.2016 - 09:23, Güncelleme: 22.12.2016 - 09:23
 

Fırat Kalkanı Harekatı

Şehit askerlerden 29 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Osman Çelik'in Kayseri'deki babaevinde yas var

KAYSERİ (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan askerlerden Piyade Uzman Çavuş Osman Çelik'in Kayseri'deki baba ocağında büyük üzüntü yaşanıyor.Merkez Kocasinan ilçesine bağlı Argıncık Alsancak Mahallesi'nde oturan şehidin annesi Suriye ve babası Ali Çelik'e şehadet haberi sağlık ekipleri ve askeri yetkililer tarafından verildi.Haberin duyulmasının ardından şehidin babaevi ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı, taziye çadırı kuruldu.Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığında görevli şehidin, 5 yıldır bu görevde bulunduğu ve bekar olduğu öğrenildi.Türk Silahlı Kuvvetlerinin desteğiyle Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Fırat Kalkanı Harekatı sırasında dün Halep kentine bağlı El Bab bölgesi yakınlarında, aralarında Piyade Uzman Çavuş Osman Çelik'in (29) de bulunduğu 14 asker şehit olmuştu.
Şehit askerlerden 29 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Osman Çelik'in Kayseri'deki babaevinde yas var

KAYSERİ (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan askerlerden Piyade Uzman Çavuş Osman Çelik'in Kayseri'deki baba ocağında büyük üzüntü yaşanıyor.

Merkez Kocasinan ilçesine bağlı Argıncık Alsancak Mahallesi'nde oturan şehidin annesi Suriye ve babası Ali Çelik'e şehadet haberi sağlık ekipleri ve askeri yetkililer tarafından verildi.

Haberin duyulmasının ardından şehidin babaevi ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı, taziye çadırı kuruldu.

Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığında görevli şehidin, 5 yıldır bu görevde bulunduğu ve bekar olduğu öğrenildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin desteğiyle Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Fırat Kalkanı Harekatı sırasında dün Halep kentine bağlı El Bab bölgesi yakınlarında, aralarında Piyade Uzman Çavuş Osman Çelik'in (29) de bulunduğu 14 asker şehit olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.