pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fırat Kalkanı Harekatı

22.12.2016 - 01:33, Güncelleme: 22.12.2016 - 01:33
 

Fırat Kalkanı Harekatı

Harekat kapsamında, El Bab ve civarında devam eden çatışmalarda şehit olan Uzman Çavuş Boz'un babaevine acı haber ulaştı

KONYA (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab ve çevresindeki çatışmalarda şehit olan Uzman Çavuş Burak Boz'un Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşayan ailesine acı haber iletildi.Cinler Mahallesi'nde bulunan şehidin babaevine acı haberi, askeri yetkililer sağlık ekipleri eşliğinde verdi.Şehidin babaevinin bulunduğu binaya Türk bayrağı asıldı.Haberi duyan şehit yakınları ve komşuları, eve gelerek şehidin babası Özkan ve annesi Gülhan Boz'u teselli etmeye çalıştı.Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Osman Koşar da şehidin babaevine gelerek, başsağlığı diledi. Şehit Uzman Çavuş Burak Boz'un iki kız, bir erkek kardeşi bulunduğu ve 7 yıllık asker olduğu öğrenildi.
Harekat kapsamında, El Bab ve civarında devam eden çatışmalarda şehit olan Uzman Çavuş Boz'un babaevine acı haber ulaştı

KONYA (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab ve çevresindeki çatışmalarda şehit olan Uzman Çavuş Burak Boz'un Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşayan ailesine acı haber iletildi.

Cinler Mahallesi'nde bulunan şehidin babaevine acı haberi, askeri yetkililer sağlık ekipleri eşliğinde verdi.

Şehidin babaevinin bulunduğu binaya Türk bayrağı asıldı.

Haberi duyan şehit yakınları ve komşuları, eve gelerek şehidin babası Özkan ve annesi Gülhan Boz'u teselli etmeye çalıştı.

Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Osman Koşar da şehidin babaevine gelerek, başsağlığı diledi.

Şehit Uzman Çavuş Burak Boz'un iki kız, bir erkek kardeşi bulunduğu ve 7 yıllık asker olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.