pendik escort bayan
ak

Firari 2 Hükümlü Yakalandı

27.02.2019 - 12:58, Güncelleme: 27.02.2019 - 12:58
 

Firari 2 Hükümlü Yakalandı

Kayseri'de haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari 2 hükümlü yakalandı, faili meçhul 8 olay aydınlatıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de farklı suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari 2 hükümlü yakalandı. Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, ikametten hırsızlık yapanlara yönelik çalışma başlattı.Bu kapsamda, bir çok hırsızlık olayına karıştıkları, çalıntı malları satın aldıkları, evlerinde hırsızlık malzemeleri bulunduğu ve haklarında yakalama kararı olduğu bilgisi üzerine Hayati A. ile Hamza D'nin bulunduğu adreslere operasyon düzenlendi. Şüphelilerin ikametinde ve bir araçta yapılan aramada, bir miktar esrar, 15 fişek ve 110 parça çalıntı olduğu değerlendirilen eşya ele geçirildi.Hükümlülerin yakalanmasıyla faili meçhul 8 olay da aydınlatıldı.Yapılan incelemelerde, Hamza D'nin 12 dosyadan aranmasının olduğu ve 4 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldığı, Hayati A'nın ise bir dosyadan arandığı ve hakkında 10 ay hapis cezası verildiği belirlendi.Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.
Kayseri'de haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari 2 hükümlü yakalandı, faili meçhul 8 olay aydınlatıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de farklı suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari 2 hükümlü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, ikametten hırsızlık yapanlara yönelik çalışma başlattı.

Bu kapsamda, bir çok hırsızlık olayına karıştıkları, çalıntı malları satın aldıkları, evlerinde hırsızlık malzemeleri bulunduğu ve haklarında yakalama kararı olduğu bilgisi üzerine Hayati A. ile Hamza D'nin bulunduğu adreslere operasyon düzenlendi.

Şüphelilerin ikametinde ve bir araçta yapılan aramada, bir miktar esrar, 15 fişek ve 110 parça çalıntı olduğu değerlendirilen eşya ele geçirildi.

Hükümlülerin yakalanmasıyla faili meçhul 8 olay da aydınlatıldı.

Yapılan incelemelerde, Hamza D'nin 12 dosyadan aranmasının olduğu ve 4 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldığı, Hayati A'nın ise bir dosyadan arandığı ve hakkında 10 ay hapis cezası verildiği belirlendi.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.