pendik escort bayan
ak

Filistinli Futbol Takımı Gölbaşı'nda Kampa Girdi

16.08.2018 - 20:33, Güncelleme: 16.08.2018 - 20:33
 

Filistinli Futbol Takımı Gölbaşı'nda Kampa Girdi

ANKARA (AA) - Filistin Futbol Federasyonu bünyesinde faaliyet yürüten Amari Gençlik Kulübü'nün futbol takımı, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde kampa girdi.Gölbaşı...

ANKARA (AA) - Filistin Futbol Federasyonu bünyesinde faaliyet yürüten Amari Gençlik Kulübü'nün futbol takımı, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde kampa girdi.Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın davetiyle ilçeye gelen Filistinli futbol ekibi, Amari Gençlik Kulübü, Gölbaşı Spor Tesisleri'ni gezdi ve Mogan Gölü'nde tekne turu yaptı. Gölbaşı'nda 25 Ağustos'a kadar sürecek kampa giren Filistin ekibi, Türk takımları ile hazırlık karşılaşması yapmayı planlıyor. Takımın teknik direktörü Ahmet Hilo, yaptığı açıklamada, Gölbaşı'nda verimli bir kamp geçirmeyi ve başarılı sonuçlar almayı hedeflediklerini belirtti. Kulübe ev sahipliliği yapan Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı Hayati Çal da Türkiye'nin her alanda Filistin'in yanında olduğunu aktardı.
ANKARA (AA) - Filistin Futbol Federasyonu bünyesinde faaliyet yürüten Amari Gençlik Kulübü'nün futbol takımı, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde kampa girdi.Gölbaşı...

ANKARA (AA) - Filistin Futbol Federasyonu bünyesinde faaliyet yürüten Amari Gençlik Kulübü'nün futbol takımı, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde kampa girdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın davetiyle ilçeye gelen Filistinli futbol ekibi, Amari Gençlik Kulübü, Gölbaşı Spor Tesisleri'ni gezdi ve Mogan Gölü'nde tekne turu yaptı.

Gölbaşı'nda 25 Ağustos'a kadar sürecek kampa giren Filistin ekibi, Türk takımları ile hazırlık karşılaşması yapmayı planlıyor.

Takımın teknik direktörü Ahmet Hilo, yaptığı açıklamada, Gölbaşı'nda verimli bir kamp geçirmeyi ve başarılı sonuçlar almayı hedeflediklerini belirtti.

Kulübe ev sahipliliği yapan Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı Hayati Çal da Türkiye'nin her alanda Filistin'in yanında olduğunu aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.