pendik escort bayan
ak

Filistin Devlet Başkanı Abbas'ın Elbise Siparişi

Spor 25.10.2016 - 14:08, Güncelleme: 25.10.2016 - 14:08
 

Filistin Devlet Başkanı Abbas'ın Elbise Siparişi

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye'ye gelen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın, Sarar Şirketler Grubu bünyesindeki giyim firmasından elbise sipariş ettiği...

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye'ye gelen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın, Sarar Şirketler Grubu bünyesindeki giyim firmasından elbise sipariş ettiği bildirildi.Sarar Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, çeşitli ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Türkiye'de bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Ankara'da Sarar Protokol Müdürü Alaattin Çoban ile görüşerek elbise siparişi verdi.Abbas'ın, yaptığı açıklamada, Sarar'ı dünyanın birçok ülkesinde gördüğünü belirterek, Türkiye'ye geldiğinde de kalitesini çok beğendiği Sarar'dan sipariş verdiğini söylediği bildirildi. Sarar Protokol Müdürü Çoban da Abbas gibi önemli bir devlet başkanının üzerinde bir Türk firmasına ait elbiseyi görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye'ye gelen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın, Sarar Şirketler Grubu bünyesindeki giyim firmasından elbise sipariş ettiği...

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye'ye gelen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın, Sarar Şirketler Grubu bünyesindeki giyim firmasından elbise sipariş ettiği bildirildi.

Sarar Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, çeşitli ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Türkiye'de bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Ankara'da Sarar Protokol Müdürü Alaattin Çoban ile görüşerek elbise siparişi verdi.

Abbas'ın, yaptığı açıklamada, Sarar'ı dünyanın birçok ülkesinde gördüğünü belirterek, Türkiye'ye geldiğinde de kalitesini çok beğendiği Sarar'dan sipariş verdiğini söylediği bildirildi.

Sarar Protokol Müdürü Çoban da Abbas gibi önemli bir devlet başkanının üzerinde bir Türk firmasına ait elbiseyi görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.