pendik escort bayan
ak

Fildişi Sahili Heyetinden Kahramankazan'a Ziyaret

26.09.2017 - 14:03, Güncelleme: 26.09.2017 - 14:03
 

Fildişi Sahili Heyetinden Kahramankazan'a Ziyaret

ANKARA (AA) - Fildişi Sahili'nin Zouhan-Hounie Belediye Başkanı Zrokpa Dopeu Roger ve beraberindeki heyet, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü...

ANKARA (AA) - Fildişi Sahili'nin Zouhan-Hounie Belediye Başkanı Zrokpa Dopeu Roger ve beraberindeki heyet, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ertürk, Kahramankazanlıların 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı verdiği mücadeleyi anlattı. Ertürk, misafirine Kahramankazanlı 15 Temmuz şehitleri ve terörle mücadele sırasında şehit olan güvenlik görevlilerinin anısının yaşatıldığı "Şehitler Köşesi"ni gezdirdi.Başkan Roger ise Kahramankazan halkının 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı verdiği mücadele ile büyük bir kahramanlık destanı yazdığını ve bu mücadelenin dünya demokrasi tarihine altın harflerle yazıldığını ifade etti. Roger, Kahramankazanlıların verdiği bu mücadeleden oldukça etkilendiklerini söyledi.Ziyarette iki başkan da birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.
ANKARA (AA) - Fildişi Sahili'nin Zouhan-Hounie Belediye Başkanı Zrokpa Dopeu Roger ve beraberindeki heyet, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü...

ANKARA (AA) - Fildişi Sahili'nin Zouhan-Hounie Belediye Başkanı Zrokpa Dopeu Roger ve beraberindeki heyet, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ertürk, Kahramankazanlıların 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı verdiği mücadeleyi anlattı.

Ertürk, misafirine Kahramankazanlı 15 Temmuz şehitleri ve terörle mücadele sırasında şehit olan güvenlik görevlilerinin anısının yaşatıldığı "Şehitler Köşesi"ni gezdirdi.

Başkan Roger ise Kahramankazan halkının 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı verdiği mücadele ile büyük bir kahramanlık destanı yazdığını ve bu mücadelenin dünya demokrasi tarihine altın harflerle yazıldığını ifade etti.

Roger, Kahramankazanlıların verdiği bu mücadeleden oldukça etkilendiklerini söyledi.

Ziyarette iki başkan da birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.