pendik escort bayan
ak

Fikret Ünsal’dan gündeme bomba gibi düşen sözler!

25.07.2016 - 12:49, Güncelleme: 25.07.2016 - 12:49
 

Fikret Ünsal’dan gündeme bomba gibi düşen sözler!

Sivas Gazeteciler Cemiyeti başkanı Fikret Ünsal’dan gündeme bomba gibi düşen bir yazı…

Sivas Gazeteciler Cemiyeti başkanı Fikret Ünsal’dan gündeme bomba gibi düşen bir yazı… Yıllardır Sivas olaylarının aydınlatılması için her türlü gayret gösteren Ünsal, olayın halen bir faili meçhul olarak kaldığını dile getiriyor. Ünsal, yetkililerin Başta Sivas olayları olmak üzere Erzincan’da meydana gelen katliamların üzerinden geçen yıllara rağmen bir türlü aydınlatılamamasına tepki gösteriyor.Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal kaleme aldığı köşe yazısında şunları kaydetti.2 Temmuz 1993 Madımak Katliamı Kamu vicdanında faili meçhuldür.5 Temmuz 1993 Başbağlar Katliamı faili meçhuldür.Bazı arkadaşlarımız bu faili meçhullerinde Hablemitoğlu Cinayeti gibi "Paralelciler" tarafından yapılıp yapılmadığını soruyorlar. Bunu en iyi bilecek olan Arif Sağ, Murtaza Demir ve senetlerini ödeyemezken Sivas'ta bir gecede zengin olan şahıstır. Arif Sağ'ın Silahı müsadere edilmişken geri verdiren ve tüm açıklamalarımıza rağmen isteme lüzumuna bile gerek görmeyen Hakimler kimlerdi? Gerçekten araştırılmaya muhtaç konular. Araştırmadan konuşmak Kamuoyunu yanıltmaktan başka bir işe yaramaz. PKK ve Paralel, kafam iyice karıştı!...
Sivas Gazeteciler Cemiyeti başkanı Fikret Ünsal’dan gündeme bomba gibi düşen bir yazı…

Sivas Gazeteciler Cemiyeti başkanı Fikret Ünsal’dan gündeme bomba gibi düşen bir yazı… Yıllardır Sivas olaylarının aydınlatılması için her türlü gayret gösteren Ünsal, olayın halen bir faili meçhul olarak kaldığını dile getiriyor.

 

Ünsal, yetkililerin Başta Sivas olayları olmak üzere Erzincan’da meydana gelen katliamların üzerinden geçen yıllara rağmen bir türlü aydınlatılamamasına tepki gösteriyor.

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal kaleme aldığı köşe yazısında şunları kaydetti.

2 Temmuz 1993 Madımak Katliamı Kamu vicdanında faili meçhuldür.

5 Temmuz 1993 Başbağlar Katliamı faili meçhuldür.

Bazı arkadaşlarımız bu faili meçhullerinde Hablemitoğlu Cinayeti gibi "Paralelciler" tarafından yapılıp yapılmadığını soruyorlar. Bunu en iyi bilecek olan Arif Sağ, Murtaza Demir ve senetlerini ödeyemezken Sivas'ta bir gecede zengin olan şahıstır. Arif Sağ'ın Silahı müsadere edilmişken geri verdiren ve tüm açıklamalarımıza rağmen isteme lüzumuna bile gerek görmeyen Hakimler kimlerdi? Gerçekten araştırılmaya muhtaç konular. Araştırmadan konuşmak Kamuoyunu yanıltmaktan başka bir işe yaramaz. PKK ve Paralel, kafam iyice karıştı!...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.