pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fikret Akata'nın Kişisel Resim Sergisi Açıldı

Siyaset 06.06.2018 - 20:03, Güncelleme: 06.06.2018 - 20:03
 

Fikret Akata'nın Kişisel Resim Sergisi Açıldı

ANKARA (AA) - Prof. Dr. Fikret Ataka'nın ikinci kişisel resim sergisi sanatseverle buluştu.Mustafa Ayaz Müzesi ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışına,...

ANKARA (AA) - Prof. Dr. Fikret Ataka'nın ikinci kişisel resim sergisi sanatseverle buluştu.Mustafa Ayaz Müzesi ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışına, sanatçının meslektaşları, öğrencileri ve dostları katıldı.Akata, açılışta yaptığı konuşmada, sanat yolculuğuna toplumdaki griliğe biraz renk katabilir miyim düşüncesiyle başladığını belirtti.İlkokul yıllarından beridir resim yaptığını ifade eden Akata, "Yıllar sonra ülkenin gelişmesi, imkanların çoğalması ve benim yaşımın getirdiği olgunlukla eserlerin üretilmesine, eserlerin üretilmesi de sanatseverlerle buluşmasına vesile oldu." şeklinde konuştu. Sergi, 17 Haziran'a kadar açık kalacak.
ANKARA (AA) - Prof. Dr. Fikret Ataka'nın ikinci kişisel resim sergisi sanatseverle buluştu.Mustafa Ayaz Müzesi ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışına,...

ANKARA (AA) - Prof. Dr. Fikret Ataka'nın ikinci kişisel resim sergisi sanatseverle buluştu.

Mustafa Ayaz Müzesi ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışına, sanatçının meslektaşları, öğrencileri ve dostları katıldı.

Akata, açılışta yaptığı konuşmada, sanat yolculuğuna toplumdaki griliğe biraz renk katabilir miyim düşüncesiyle başladığını belirtti.

İlkokul yıllarından beridir resim yaptığını ifade eden Akata, "Yıllar sonra ülkenin gelişmesi, imkanların çoğalması ve benim yaşımın getirdiği olgunlukla eserlerin üretilmesine, eserlerin üretilmesi de sanatseverlerle buluşmasına vesile oldu." şeklinde konuştu.

Sergi, 17 Haziran'a kadar açık kalacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.