pendik escort bayan
ak

Fiat 500 Riva Türkiye'de Görücüye Çıktı

23.03.2017 - 10:53, Güncelleme: 23.03.2017 - 10:53
 

Fiat 500 Riva Türkiye'de Görücüye Çıktı

Fiat ile Riva Yatları, iş birliklerini simgeleyen Fiat 500 Riva’yı, özel davette görücüye çıkardı

İSTANBUL (AA) - Fiat ile Riva Yatları, iş birliklerini simgeleyen Fiat 500 Riva’yı, Türkiye’de özel bir davette görücüye çıkardı.Tofaş tarafından yapılan açıklamaya göre Fiat ile Riva Yatları, İtalyan şıklığını gözler önüne seren iş birliklerini simgeleyen Fiat 500 Riva’yı, Türkiye’de özel bir davette görücüye çıkardı. Riva Yatları’nın Türkiye tek yetkili temsilcisi Ultramar Yachts firmasının ve Fiat’ın davetlileri İstanbul’da düzenlenen özel etkinlikle Fiat 500 Riva’yı yakından inceleme fırsatı yakaladı. Özgün tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Fiat 500 Riva, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştığı ifade edilen açıklamada, Riva’nın simgesi Aquariva Super modelinin özelliklerini taşıyan “Gece Mavisi” gövde rengine sahip Fiat 500 Riva'nın, Türkiye'de cabrio versiyonuyla müşterilerin beğenisine sunulduğu kaydedildi.
Fiat ile Riva Yatları, iş birliklerini simgeleyen Fiat 500 Riva’yı, özel davette görücüye çıkardı

İSTANBUL (AA) - Fiat ile Riva Yatları, iş birliklerini simgeleyen Fiat 500 Riva’yı, Türkiye’de özel bir davette görücüye çıkardı.

Tofaş tarafından yapılan açıklamaya göre Fiat ile Riva Yatları, İtalyan şıklığını gözler önüne seren iş birliklerini simgeleyen Fiat 500 Riva’yı, Türkiye’de özel bir davette görücüye çıkardı.

Riva Yatları’nın Türkiye tek yetkili temsilcisi Ultramar Yachts firmasının ve Fiat’ın davetlileri İstanbul’da düzenlenen özel etkinlikle Fiat 500 Riva’yı yakından inceleme fırsatı yakaladı.

Özgün tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Fiat 500 Riva, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştığı ifade edilen açıklamada, Riva’nın simgesi Aquariva Super modelinin özelliklerini taşıyan “Gece Mavisi” gövde rengine sahip Fiat 500 Riva'nın, Türkiye'de cabrio versiyonuyla müşterilerin beğenisine sunulduğu kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.