pendik escort bayan
ak

Fetö/pdy'nin Askeri Yapılanmasına Yönelik Operasyon

11.12.2017 - 20:18, Güncelleme: 11.12.2017 - 20:18
 

Fetö/pdy'nin Askeri Yapılanmasına Yönelik Operasyon

Ağrı merkezli 7 ilde örgütün askeri yapılanmasına yönelik operasyonda, örgütün "mahrem imamı" olan 2 kişi ile 9 muvazzaf askerden oluşan 11 zanlı gözaltına alındı

AĞRI (AA) - Ağrı merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, örgütün 2 "mahrem imamı" ile 9 muvazzaf askerden oluşan 11 şüpheli yakalandı.Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'nin askeri yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, 9 muvazzaf asker ile örgütün "mahrem imamı" olduğu iddia edilen 2 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Alınan karar üzerine polislerce Ağrı'nın yanı sıra Hakkari, Şırnak, İstanbul, Ankara, Tekirdağ ve Afyonkarahisar'da çeşitli adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.Operasyonlarda, haklarında yakalama kararı çıkartılan 1 teğmen ve 8 astsubay ile örgütün 2 "mahrem imamı" gözaltına alındı.
Ağrı merkezli 7 ilde örgütün askeri yapılanmasına yönelik operasyonda, örgütün "mahrem imamı" olan 2 kişi ile 9 muvazzaf askerden oluşan 11 zanlı gözaltına alındı

AĞRI (AA) - Ağrı merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, örgütün 2 "mahrem imamı" ile 9 muvazzaf askerden oluşan 11 şüpheli yakalandı.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'nin askeri yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, 9 muvazzaf asker ile örgütün "mahrem imamı" olduğu iddia edilen 2 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Alınan karar üzerine polislerce Ağrı'nın yanı sıra Hakkari, Şırnak, İstanbul, Ankara, Tekirdağ ve Afyonkarahisar'da çeşitli adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

Operasyonlarda, haklarında yakalama kararı çıkartılan 1 teğmen ve 8 astsubay ile örgütün 2 "mahrem imamı" gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.