pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Tsk'deki Yapılanmasına Yönelik Operasyon

18.05.2018 - 11:58, Güncelleme: 18.05.2018 - 11:58
 

Fetö'nün Tsk'deki Yapılanmasına Yönelik Operasyon

Gözaltına alınan 7 zanlı adliyeye sevk edildi

NİĞDE (AA) - Niğde merkezli KKTC ve 6 ilde, FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 muvazzaf asker adliyeye sevk edildi.Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesindeki örgüt üyelerinin ve mahrem imamlarının deşifresine yönelik soruşturması kapsamında, Niğde merkezli, KKTC, Diyarbakır, İstanbul, Denizli, Hatay ve Malatya'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 7 muvazzaf subay ve astsubayın Emniyetteki işlemleri tamamlandı.Zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Niğde merkezli, KKTC, Diyarbakır, İstanbul, Denizli, Hatay ve Malatya'da 15 Mayıs'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 7 muvazzaf subay ve astsubay gözaltına alınmıştı.
Gözaltına alınan 7 zanlı adliyeye sevk edildi

NİĞDE (AA) - Niğde merkezli KKTC ve 6 ilde, FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 muvazzaf asker adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesindeki örgüt üyelerinin ve mahrem imamlarının deşifresine yönelik soruşturması kapsamında, Niğde merkezli, KKTC, Diyarbakır, İstanbul, Denizli, Hatay ve Malatya'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 7 muvazzaf subay ve astsubayın Emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Niğde merkezli, KKTC, Diyarbakır, İstanbul, Denizli, Hatay ve Malatya'da 15 Mayıs'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 7 muvazzaf subay ve astsubay gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.