pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Sözde "Denetçisi" Hücre Evinde Yakalandı

19.02.2019 - 16:08, Güncelleme: 19.02.2019 - 16:08
 

Fetö'nün Sözde "Denetçisi" Hücre Evinde Yakalandı

Terör örgütünün sözde "murakıplarından" olduğu öne sürülen ve daha önce hakimlik mesleğinden ihraç edilen kadın şüpheli, Eskişehir'de gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan eski kadın hakim yakalandı.Tokat ve Adana'da yürütülen soruşturmalar kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan B.Ç'nin Eskişehir'de olduğu tespit edildi.Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile daha önce hakimlik mesleğinden çıkarılan B.Ç, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubelerine bağlı ekipler tarafından kent merkezinde saklandığı hücre evinde gözaltına alındı.Şüphelinin FETÖ'nün sözde "murakıplarından" olduğu, eşi A.Ç'nin ise KHK ile hakimlik mesleğinden ihraç edilip tutuklandığı ve kısa süre önce tahliye edildiği bildirildi.Zanlının, emniyetteki sorgusunun ardından soruşturmanın sürdüğü Adana'ya gönderileceği öğrenildi.
Terör örgütünün sözde "murakıplarından" olduğu öne sürülen ve daha önce hakimlik mesleğinden ihraç edilen kadın şüpheli, Eskişehir'de gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan eski kadın hakim yakalandı.

Tokat ve Adana'da yürütülen soruşturmalar kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan B.Ç'nin Eskişehir'de olduğu tespit edildi.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile daha önce hakimlik mesleğinden çıkarılan B.Ç, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubelerine bağlı ekipler tarafından kent merkezinde saklandığı hücre evinde gözaltına alındı.

Şüphelinin FETÖ'nün sözde "murakıplarından" olduğu, eşi A.Ç'nin ise KHK ile hakimlik mesleğinden ihraç edilip tutuklandığı ve kısa süre önce tahliye edildiği bildirildi.

Zanlının, emniyetteki sorgusunun ardından soruşturmanın sürdüğü Adana'ya gönderileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.