pendik escort bayan
ak

FETÖ'nün "ışık evlerine" yönelik operasyon

04.07.2017 - 15:05, Güncelleme: 04.07.2017 - 15:05
 

FETÖ'nün "ışık evlerine" yönelik operasyon

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, Sivas merkezli 17 ilde, örgütün "ışık evleri"ne yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

SİVAS (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, Sivas merkezli 17 ilde, örgütün "ışık evleri"ne yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.  Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı Devlete Karşı Suçlar ve Örgütlü Suçlar Bürosunca, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün Sivas'ta bulunan erkek öğrenci yapılanması ve bağlantılarına yönelik olarak yürütülen 2. aşama "ışık evleri" soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Sivas merkezli 17 ilde 22 hedefe eş zamanlı operasyon düzenledi.Operasyonda Şırnak, Kayseri ve Hakkari'de görev yapan teğmenlerden C.A, M.B. ve Z.D, Amasya'da görev yapan astsubay D.E, Samsun'da bankacı olan O.Ç, Şanlıurfa'da öğrenci olan M.B. ve Sivas'ta çiftçilik yapan B.H. gözaltına alındı. Şüpheliler, gözaltına alındıkları illerdeki işlemlerinin ardından Sivas'a getirildi. Operasyon kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan ve aralarında üsteğmen, teğmen, komiser yardımcısı, infaz koruma memuru ve öğretmenlerin de bulunduğu 15 firarinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. 
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, Sivas merkezli 17 ilde, örgütün "ışık evleri"ne yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

SİVAS (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, Sivas merkezli 17 ilde, örgütün "ışık evleri"ne yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.  

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı Devlete Karşı Suçlar ve Örgütlü Suçlar Bürosunca, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün Sivas'ta bulunan erkek öğrenci yapılanması ve bağlantılarına yönelik olarak yürütülen 2. aşama "ışık evleri" soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Sivas merkezli 17 ilde 22 hedefe eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda Şırnak, Kayseri ve Hakkari'de görev yapan teğmenlerden C.A, M.B. ve Z.D, Amasya'da görev yapan astsubay D.E, Samsun'da bankacı olan O.Ç, Şanlıurfa'da öğrenci olan M.B. ve Sivas'ta çiftçilik yapan B.H. gözaltına alındı. Şüpheliler, gözaltına alındıkları illerdeki işlemlerinin ardından Sivas'a getirildi. 

Operasyon kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan ve aralarında üsteğmen, teğmen, komiser yardımcısı, infaz koruma memuru ve öğretmenlerin de bulunduğu 15 firarinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.