pendik escort bayan
ak

Fetö'nün "İlahiyat İmamı" Tutuklandı

20.01.2017 - 21:53, Güncelleme: 20.01.2017 - 21:53
 

Fetö'nün "İlahiyat İmamı" Tutuklandı

Örgütün, Ağrı, Bayburt ve Trabzon'daki ilahiyat fakülteleri öğretim görevlileri sorumlusu olduğu belirlenen öğretmen tutuklandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün "ilahiyat imamı" olduğu belirlenen öğretmen tutuklandı.Niğde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY'nin Ağrı, Bayburt ve Trabzon'da ilahiyat fakülteleri öğretim görevlilerinden sorumlu 28 yaşındaki Adem Yeşilbaş'ı, 2 gün önce Niğde'deki evinde gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen ve "ilahiyat imamı" olduğu belirtilen Yeşilbaş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Örgütün, Ağrı, Bayburt ve Trabzon'daki ilahiyat fakülteleri öğretim görevlileri sorumlusu olduğu belirlenen öğretmen tutuklandı

NİĞDE (AA) - Niğde'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün "ilahiyat imamı" olduğu belirlenen öğretmen tutuklandı.

Niğde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY'nin Ağrı, Bayburt ve Trabzon'da ilahiyat fakülteleri öğretim görevlilerinden sorumlu 28 yaşındaki Adem Yeşilbaş'ı, 2 gün önce Niğde'deki evinde gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen ve "ilahiyat imamı" olduğu belirtilen Yeşilbaş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.