pendik escort bayan
ak

FETÖ'nün dershanesinde dikkat çeken detay!

28.05.2017 - 00:52, Güncelleme: 28.05.2017 - 00:52
 

FETÖ'nün dershanesinde dikkat çeken detay!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ-PDY) gizli toplantılarının yapıldığı belirlenen Altunizade FEM Dersanesi binasında yapılan incelemeler yeni detayları ortaya çıkardı.

FETÖ'nün en gizli toplantılarının yapıldığı Altunizade FEM Dershanesi binası, yapılan incelemelerin ardından Maarif Vakfı'na devredildi. Binada yapılan incelemeler, FETÖ merkezinin adeta bir gizli servis ofisi gibi donatıldığını ortaya çıkardı. Daha önce şifreli asansörleri ve gizli geçitleri ile haberlere konu olan binanı, yapılışı itibariyle de olası bir çatışmaya dayanıklı hale getirildiği öğrenildi.  KURŞUN GEÇİRMEZ TASARLANMIŞFETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Amerika'ya gidişinden önce kullandığı binanın çatı katının duvarlarının metal zırh ile kaplandığı ortaya çıktı. Çatı katının camları kurşun geçirmez olarak tasarlanırken, duvarlarda da beton yapının üzerine mermiye dayanıklı ateş tuğlasının kullanıldığı tespit edildi. Ekipler, duvarlarda, yangın dedektörü içinde ve elektrik prizlerinde ise çok sayıda ses kayıt cihazı ve kamera olduğunu belirledi.Habervaktim.com
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ-PDY) gizli toplantılarının yapıldığı belirlenen Altunizade FEM Dersanesi binasında yapılan incelemeler yeni detayları ortaya çıkardı.

FETÖ'nün en gizli toplantılarının yapıldığı Altunizade FEM Dershanesi binası, yapılan incelemelerin ardından Maarif Vakfı'na devredildi. Binada yapılan incelemeler, FETÖ merkezinin adeta bir gizli servis ofisi gibi donatıldığını ortaya çıkardı. Daha önce şifreli asansörleri ve gizli geçitleri ile haberlere konu olan binanı, yapılışı itibariyle de olası bir çatışmaya dayanıklı hale getirildiği öğrenildi. 

 KURŞUN GEÇİRMEZ TASARLANMIŞ

j5qtw_1495892279_7252.jpegx1vvx_1495892288_1589.jpeg

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Amerika'ya gidişinden önce kullandığı binanın çatı katının duvarlarının metal zırh ile kaplandığı ortaya çıktı. Çatı katının camları kurşun geçirmez olarak tasarlanırken, duvarlarda da beton yapının üzerine mermiye dayanıklı ateş tuğlasının kullanıldığı tespit edildi. Ekipler, duvarlarda, yangın dedektörü içinde ve elektrik prizlerinde ise çok sayıda ses kayıt cihazı ve kamera olduğunu belirledi.

Habervaktim.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.