pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Yönelik Soruşturma

24.08.2016 - 00:13, Güncelleme: 24.08.2016 - 00:13
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Yönelik Soruşturma

Kayseri'de gözaltına alınan 30 Erciyes Üniversitesi personelinden 7'si tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesinde (ERÜ), Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 30 akademik ve idari personelden 7'si tutuklandı. Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ üyesi oldukları ve destek sağladıkları iddiasıyla ERÜ bünyesinde açığa alınan ve daha sonra gözaltına alınan 76 akademik ve idari personelin 30'unun emniyetteki işlemleri tamamlandı.Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen zanlılardan, Tahir Ayata, Yahya Orçun Zorba, Ahmet Ercan Şekerci, Şakir Batmaz, Özlem Güllüoğlu Işık, Mustafa Bilazeroğlu, Ahmet Çeşmeci çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 23 zanlı, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Kayseri'de gözaltına alınan 30 Erciyes Üniversitesi personelinden 7'si tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesinde (ERÜ), Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 30 akademik ve idari personelden 7'si tutuklandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ üyesi oldukları ve destek sağladıkları iddiasıyla ERÜ bünyesinde açığa alınan ve daha sonra gözaltına alınan 76 akademik ve idari personelin 30'unun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen zanlılardan, Tahir Ayata, Yahya Orçun Zorba, Ahmet Ercan Şekerci, Şakir Batmaz, Özlem Güllüoğlu Işık, Mustafa Bilazeroğlu, Ahmet Çeşmeci çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 23 zanlı, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.