pendik escort bayan
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

30.07.2016 - 00:33, Güncelleme: 30.07.2016 - 00:33
 

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kayseri, Yozgat ve Nevşehir'de FETÖ'nün darbe girişimi protesto edildi

KAYSERİ / YOZGAT / NEVŞEHİR (AA) - Kayseri, Yozgat ve Nevşehir'de meydanlarda toplanan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.Kayseri'de, ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'na akın eden vatandaşlar, FETÖ aleyhinde sloganlar attı.Vali Süleyman Kamçı, vatandaşlara 15 Temmuz'dan beri meydanları boş bırakmadıkları için teşekkür etti. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi açılışı ile Şehitleri Anma Programı'nı dev ekrandan canlı izleyen vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine tezahüratta bulunurken darbecilere de idam cezası verilmesini istedi.Bazı vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında duygulandı.- YozgatYozgat'ta, akşam saatlerinden itibaren Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan binlerce vatandaş, ellerindeki Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbetini" sürdürdü.Vatandaşlar, çalınan marşlar eşliğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi açılışı ile Şehitleri Anma Programı'nı kurulan sinevizyondan izledi.İşadamı Bilal Şahin, demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara kavurma ikram etti.Sorgun ilçesinde de Belediye Meydanı'nda toplanan vatandaşlara Sorgun Engelliler Derneği çorba dağıttı. Sarıkaya İlçe Müftlüğü tarafından da demokrasi şehitleri için Kur'an-ı Kerim ve mevlit okutuldu.- NevşehirNevşehir’de, Diriliş Meydanı’nda toplanan vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti. Türk bayraklarıyla süslenen araçlar meydan çevresindeki caddelerde konvoy oluşturdu. Vatandaşlar da meydana kurulan dev ekranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı olarak yayınlanan konuşmasını izledi. Slogan atarak darbe girişimine tepki gösteren kalabalık, Nevşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın seslendirdiği marşlara da eşlik etti. Kur’an-ı Kerim okunan alanda, belediye görevlileri tarafından vatandaşlara kumanya ve su dağıtıldı.
Kayseri, Yozgat ve Nevşehir'de FETÖ'nün darbe girişimi protesto edildi

KAYSERİ / YOZGAT / NEVŞEHİR (AA) - Kayseri, Yozgat ve Nevşehir'de meydanlarda toplanan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Kayseri'de, ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'na akın eden vatandaşlar, FETÖ aleyhinde sloganlar attı.

Vali Süleyman Kamçı, vatandaşlara 15 Temmuz'dan beri meydanları boş bırakmadıkları için teşekkür etti.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi açılışı ile Şehitleri Anma Programı'nı dev ekrandan canlı izleyen vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine tezahüratta bulunurken darbecilere de idam cezası verilmesini istedi.

Bazı vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında duygulandı.

- Yozgat

Yozgat'ta, akşam saatlerinden itibaren Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan binlerce vatandaş, ellerindeki Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbetini" sürdürdü.

Vatandaşlar, çalınan marşlar eşliğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi açılışı ile Şehitleri Anma Programı'nı kurulan sinevizyondan izledi.

İşadamı Bilal Şahin, demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara kavurma ikram etti.

Sorgun ilçesinde de Belediye Meydanı'nda toplanan vatandaşlara Sorgun Engelliler Derneği çorba dağıttı.

Sarıkaya İlçe Müftlüğü tarafından da demokrasi şehitleri için Kur'an-ı Kerim ve mevlit okutuldu.

- Nevşehir

Nevşehir’de, Diriliş Meydanı’nda toplanan vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

Türk bayraklarıyla süslenen araçlar meydan çevresindeki caddelerde konvoy oluşturdu. Vatandaşlar da meydana kurulan dev ekranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı olarak yayınlanan konuşmasını izledi.

Slogan atarak darbe girişimine tepki gösteren kalabalık, Nevşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın seslendirdiği marşlara da eşlik etti.

Kur’an-ı Kerim okunan alanda, belediye görevlileri tarafından vatandaşlara kumanya ve su dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.